Beleef circulariteit bij BOOT tijdens de Week van de Circulaire Economie!

Beleef circulariteit bij BOOT tijdens de Week van de Circulaire Economie!

Gepubliceerd op:

7 februari start de Week van de Circulaire Economie. Tijdens deze week opent BOOT haar deuren voor een rondleiding door haar circulair verbouwde kantoor in Veenendaal. Tijdens de rondleiding op 7, 9 en 10 februari vertellen we wat er nodig is om je pand circulair te verbouwen, waar de circulaire materialen vandaan komen en dat circulair verbouwen kan zonder dat daarvoor comfort wordt opgegeven. Meld je aan en beleef circulariteit bij BOOT!

Week van de Circulaire Economie
Het doel van de Week van de Circulaire Economie is: Laten zien hoe circulair ondernemen in de praktijk werkt, zodat bezoekers daarvan kunnen leren. BOOT leerde veel tijdens haar circulaire verbouwing. We geven je graag een rondleiding en delen daarbij onze ervaringen.

Circulaire verbouwing
BOOT is een ingenieursbureau met een verhaal. Een verhaal waarin circulariteit een grote rol speelt. Een verhaal dat wij niet alleen willen vertellen, maar ook uitdragen. Zo verbouwden wij in 2021 ons nieuwe kantoor met zoveel mogelijk circulaire materialen. Hier vind je bijvoorbeeld een trap van restmateriaal en oude laboratoriumtafels, een wand van bureaubladen en kantoorafscheidingen uit het oude Dijkzigt ziekenhuis.

Ervaringen delen
Ben jij geïnteresseerd in hoe een bedrijfspand circulair verbouwd kan worden? Wij delen graag onze ervaringen! Meld je hier aan voor de rondleiding en we zien je dan.


Een greep uit ons leveranciersregister

Van Lierop
Al meer dan 55 jaar dé specialist in het verdrijven van vocht en herstellen van hout ...
Dura Vermeer Divisie Bouw & Vastgoed B.V.
Dura Vermeer richt zich op klanten met vraagstukken op het gebied van wonen, werken, mobiliteit ...
Intratone
Maak kennis met Intratone, met afstand het beste intercomsysteem, de nummer 1 ...