Vasco Group

Vasco Group

Bezoekadres
Kruishoefstraat 50
B-3650 Dilsen-Stokkem
Vasco is een totaalaanbieder van verwarmings- en ventilatieoplossingen met verkoopactiviteiten in Europa, maar ook in verre exportmarkten zoals Japan, VS, China en Nieuw Zeeland. Merken die tot Vasco Group nv behoren zijn: Vasco, Brugman en Superia.

Vasco is een toonaangevende producent van designradiatoren, ventilatie, vloerverwarming en koeling en is marktleider in badkamerradiatoren in Benelux. Brugman en Superia zijn kwaliteitsmerken voor paneelradiatoren en behoren tot de absolute top in hun segment. Vasco ontwikkelt en produceert producten en oplossingen voor een comfortabel binnenklimaat. Dit door een sterke focus op de individuele behoeften van de eindklant. De zoektocht naar alternatieve materialen, innovatieve designs en vernieuwende productieprocessen, leverde Vasco al tal van internationale awards en prijzen op.

Het hoofdkantoor van Vasco is gevestigd in Dilsen (België). De productiebedrijven bevinden zich in Dilsen (België) en Legnica (Polen). Vasco / Brugman / Superia telt ca. 500 medewerkers en maakt deel uit van de Zwitserse Arbonia Groep.

Enkele Vasco ambassadeurs delen hun verhaal met jou:

Beschikbare video van Vasco Group

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Pre-Lite levert een breed assortiment hoogwaardige LED armaturen tegen de scherpste prijs in Nederland ...

Wolters Vastgoedonderhoud is al voor veel woningcorporaties een deskundige partner in het totale onderhoud ...

Kies voor verwarming, warm tapwater, warmtepompen, airconditioning, chillers en koel- vriessystemen van Panasonic ...

Uw vastgoed in de gewenste conditie houden. Daar gaat het om bij schilderwerk en gevelonderhoud ...

Serviceorganisatie voor Dagelijks, Planmatig en Preventief Kozijnonderhoud ...