Vasco Group

Vasco Group

Bezoekadres
Kruishoefstraat 50
B-3650 Dilsen-Stokkem
Vasco is een totaalaanbieder van verwarmings- en ventilatieoplossingen met verkoopactiviteiten in Europa, maar ook in verre exportmarkten zoals Japan, VS, China en Nieuw Zeeland. Merken die tot Vasco Group nv behoren zijn: Vasco, Brugman en Superia.

Vasco is een toonaangevende producent van designradiatoren, ventilatie, vloerverwarming en koeling en is marktleider in badkamerradiatoren in Benelux. Brugman en Superia zijn kwaliteitsmerken voor paneelradiatoren en behoren tot de absolute top in hun segment. Vasco ontwikkelt en produceert producten en oplossingen voor een comfortabel binnenklimaat. Dit door een sterke focus op de individuele behoeften van de eindklant. De zoektocht naar alternatieve materialen, innovatieve designs en vernieuwende productieprocessen, leverde Vasco al tal van internationale awards en prijzen op.

Het hoofdkantoor van Vasco is gevestigd in Dilsen (België). De productiebedrijven bevinden zich in Dilsen (België) en Legnica (Polen). Vasco / Brugman / Superia telt ca. 500 medewerkers en maakt deel uit van de Zwitserse Arbonia Groep.

Enkele Vasco ambassadeurs delen hun verhaal met jou:

Beschikbare video van Vasco Group

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Bij ACQOM staat onze passie voor innovatie en duurzaamheid centraal ...

Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam?

Wij voorzien de klant van het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen ...

Hoe kan ik de financiële continuïteit van mijn woningcorporatie waarborgen en tegelijkertijd mijn maatschappelijke taken ...

Vaillant is een internationale marktleider op het gebied van verwarmings- en ventilatietechnologie ...

Wij ontzorgen al meer dan 65 woningcorporaties op het gebied van: cloudservices ...