Troax BV

  1. Leveranciers »
  2. Deuren »
  3. Troax BV

Troax BV

Bezoekadres
Heereweg 331
2161 BL Lisse
Contactgegevens
Telefoon: 0252 - 37 01 54
Al meer dan 60 jaar produceert en levert Troax gaaswanden voor de bouw en industrie. Het gamma omvat een reeks modulaire systemen bestaande uit geprefabriceerde wandelementen en deuren in gaas- en plaatuitvoering voor diverse toepassingen. Het product biedt een functionele, flexibele en economische oplossing voor vele situaties waar het gaat om de veiligheid of beveiliging van mens en/of product. Enkele toepassingen in de bouw: bergingen, garageboxen, fietsenstallingen en opslagruimten voor bvb. vuilnis, airco’s, warmtepompen, trafo’s, enz.

Opslagruimtes bestaande uit scheidingswanden van veiligheidsgaas bieden een heleboel voordelen. Gaaspanelen zorgen voor doorlatend licht en goede ventilatie, evenals bescherming tegen vandalisme en inbraak. Bij Troax kunt u terecht voor diverse paneelsystemen, waaronder een breed aanbod aan deuren en sloten met verschillende beveiligingsniveaus. De gaaspanelen kunnen worden aangepast aan de meeste panden en opslagruimtes, ook als de plafonds schuin zijn. Troax biedt ook een variant in volle plaat voor ruimtes die volledig afgeschermd moeten worden en/of waarbij de inhoud aan het zicht onttrokken dient te worden. Materialen in onze standaardkleur RAL 7037 zijn altijd op voorraad voor snelle levering.

CETUS scheidingswanden zijn speciaal ontwikkeld als modulair paneelsysteem om bergingen in appartementengebouwen te realiseren. Het gebruik van gaaspanelen heeft vele voordelen ten opzichte van meer conventionele oplossingen: de totale bergruimte wordt overzichtelijker en veiliger.  De gaaspanelen kunnen zo aangepast en opgebouwd worden dat ze aan uw specifieke eisen voldoen. Bovendien kunt u kiezen uit 3 beveiligingsniveaus; een innovatieve manier om u de meest betaalbare en toekomstgerichte oplossing te bieden. Deze 3 systemen kunnen op diverse manier worden gecombineerd. Het Troax systeem Cetus UX550 heeft tevens het Politiekeurmerk Veilig Wonen en biedt u de meest veilige optie.

De materialen voor buitengebruik worden thermisch verzinkt (gegalvaniseerd) en bieden zo garantie op een lange levensduur. De gaaswanden vormen een veilige, duurzame en eenvoudig te monteren afscherming.

Foto's van Troax BV

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Breijer biedt u alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden. We renoveren bitumen en zinken dakbedekkingen ...

Aareon is Europa's grootste leverancier van software voor vastgoedbedrijven (commercieel en sociaal)...

IsoBouw onderzoekt continu wat echt werkt in de praktijk. Door goed naar de markt te luisteren, is IsoBouw als geen ander ...

Comfortabel wonen, verblijven en werken begint met een comfortabele omgeving. Een uitgekiend klimaat ...

Mastum ontzorgt u graag door samen met u de staat van de daken in kaart te brengen ...

Solide partner voor overheden en woningcorporaties ...