TRIM Trading BV

  1. Leveranciers »
  2. Deuren »
  3. TRIM Trading BV

TRIM Trading BV

Bezoekadres
Zuidendijk 519A
3329 LD Dordrecht
Contactgegevens
Telefoon: 078 - 63 00 922


Ons idee voor een tochtvrije brievenbus is ontstaan, omdat er op dit moment alleen borstels of niet goed sluitende binnenkleppen verkrijgbaar zijn. Beiden laten nog steeds tocht door en heffen het probleem van tocht en kou niet op.

Het bleek voor ons een uitdaging om een goede tochtvrije brievenbus te ontwerpen én op de markt te brengen. Na veel brainstormen en diverse prototypes gemaakt te hebben, hebben wij een uitstekende oplossing gevonden. Ons idee overtreft zelfs onze eigen verwachtingen want hij is nóg beter geworden dan onze eerste bedoeling was. De Homebox is niet alleen tochtvrij maar ook isolerend en kierdicht!

We hebben de techniek van een “passiefhuis”-kozijn vertaald naar de brievenbus. Het is een tochtvrije en isolerende brievenbus geworden, voorzien van 2 kleppen met kierdichtingen. De buitenste klep is geïsoleerd door middel van hoogwaardig isolatiemateriaal. Hierdoor is de tochtvrije, kierdichte en isolerende werking van de brievenbus (U-waarde = 1,23 W/m2.K en Qv;10-waarde 0,00006665 dm3s-1) zelfs beter dan de huidige kozijnen en deuren.

Het strakke design van de Homebox zorgt voor een tijdloze en moderne uitstraling. De buitenklep is gemaakt van hoogwaardig geborsteld aluminium (RVS look) en de kokerconstructie is vervaardigd uit ABS kunststof. De binnenzijde is standaard verkrijgbaar in de kleur grijs (RAL 7047), crème wit (RAL 9001) en wit (RAL 9010).  Tevens is de Homebox in elk gewenst te kleur te spuiten.

De Homebox past nagenoeg in iedere deur of kozijn, nieuw of bestaand. De Homebox is als een koker ontworpen, welke eenvoudig met twee schroeven van binnenuit te monteren is.

Door de verschuifbare kokerconstructie is de Homebox te gebruiken voor meerdere deur- en kozijndiktes. Het bereik is 38mm tot en met 70mm en wordt compleet geleverd met het benodigde bevestigingsmateriaal. Met de schachtverlenger is het bereik te verlengen tot en met 100mm.Foto's van TRIM Trading BV

Beschikbare downloads van TRIM Trading BV

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Mobiel parkeren via sms, app en internet!

Wij ontzorgen al meer dan 65 woningcorporaties op het gebied van: cloudservices ...

Besparen, dat kan iedereen!

Specialist in debiteurenbeheer voor woningcorporaties ...

Techem is een wereldwijde leidende energiedienstverlener binnen de vastgoedwereld...

Drempels en hoogteverschillen belemmeren ouderen en mensen met een handicap in hun mobiliteit ...