Sempergreen Group

  1. Leveranciers »
  2. Daken »
  3. Sempergreen Group

Sempergreen Group

Bezoekadres
Defensieweg 1
3984 LR Odijk
Contactgegevens
Telefoon: 0343 - 53 96 99
Groene daken voor woningcorporaties
Voor u als woningcorporatie, zijn er talrijke redenen om voor een groendak te kiezen. Een groendak verlengt de levensduur van de dakbedekking, verhoogt de waarde van de woning en draagt bij aan een lagere omgevingstemperatuur, een schonere lucht en stimulering van de biodiversiteit. Als u voor een waterbufferend groendak kiest, dan vertraagt u de piekbelasting van het riool bij hevige regenval.

Meer rendement op het dak met groen en zonnepanelen
Door groene daken en zonnepanelen op één dak te combineren, profiteert u direct van de voordelen van beide. Dit is mogelijk op zowel platte als hellende daken (tot 45 graden). De zonnepanelen hebben door de verkoelende werking van het groendak gemiddeld een hoger rendement. Het Sempergreen Solar groendaksysteem op platte daken is een geballast systeem, waardoor dakdoorboringen niet vereist zijn.

Hellende groendaken hét alternatief voor een pannendak
Voor projecten binnen seriematige woningbouw en renovatie heeft Sempergreen zowel dampopen als dampdichte groendaksystemen beschikbaar. Het dampopen systeem is volledig remontabel en daarmee het ideale alternatief voor de standaard pannendaken. Deze hellende groendaksystemen zijn ook te combineren met de installatie van zonnepanelen.

Klimaatbestendig bouwen met blauwgroene daken
Het Sempergreen Detentiedak is een innovatief en bewezen groendakconcept voor waterbuffering op het dak. De opbouw is lichtgewicht en toepasbaar op daken met een afschot tot 2°, daardoor is dit waterbergende groendaksysteem uitermate geschikt is voor bestaande gebouwen.

Belastingvoordeel MIAVamil bij investering groene daken
Ook dit jaar komen woningcorporaties in aanmerking voor fiscale voordelen bij het investeren in Milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen. Zo geven de MIAVamil-regelingen belastingvoordeel bij investeringen in (blauw-)groene daken. Dit geldt ook voor renovatieprojecten.

Vrijblijvend advies voor uw project?
Sempergreen, wereldwijd marktleider, is uw specialist voor het duurzaam vergroenen van uw gebouwen. De opbouw van een groendak is afhankelijk van de specificaties van het onderliggende dak en de draagconstructie van het gebouw. Voor deskundig advies kunt u contact opnemen met een van onze projectadviseurs.

Foto's van Sempergreen Group

Beschikbare video van Sempergreen Group

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Bij AVONED staat onze passie voor innovatie en duurzaamheid centraal ...

Daiwa House Modular Europe Jan Snel BV is marktleider in de Benelux op het gebied van ...

Hoe kan ik de financiële continuïteit van mijn woningcorporatie waarborgen en tegelijkertijd mijn maatschappelijke taken ...

Wij voorzien de klant van het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen ...

Oranjedak is één van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche ...

Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam?