Schöck Nederland b.v.

  1. Leveranciers »
  2. Duurzaam »
  3. Schöck Nederland b.v.

Schöck Nederland b.v.

Bezoekadres
Amersfoortseweg 15A
7313 AB Apeldoorn
Contactgegevens
Telefoon: 055 - 526 88 20
Bouwen op Schöck
Nu en in de toekomst


Schöck biedt architecten, constructeurs en aannemers toekomstbestendige productoplossingen voor nieuwbouw en renovatie. Met onze Schöck Technologie bent u verzekerd van bouwfysisch, statisch en constructief hoogwaardige bouwsystemen. Onze expertise en vakbekwaamheid zetten wij in om innovatieve producten te ontwikkelen op het gebied van thermische isolatie, contactgeluid isolatie en wapeningstechniek.

Schöck wereldwijd
14 vestigingen, 1.000 medewerkers


Schöck Nederland b.v. is onderdeel van Schöck Bauteile GmBH uit Baden-Baden, Duitsland. Met 14 vestigingen en 1.000 medewerkers wereldwijd zijn wij een internationaal opererende onderneming.

Schöck staat voor deskundige advisering en betrouwbare producten en diensten. Onze expertise zetten wij in om hoogwaardige en energie-efficiënte oplossingen te ontwikkelen die tegemoetkomen aan de wensen uit de markt. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van verankeringssystemen en wapeningstechniek denken wij graag met onze klanten mee bij complexe vraagstukken.

Met Schöck Isokorf® en Schöck Isolink® als kernproducten bieden wij bewezen en betrouwbare oplossingen voor het thermisch onderbreken van uitkragende bouwdelen en bij sandwichwanden. Om de flexibiliteit in het bouwproces te vergroten ontwikkelden wij daarnaast Schöck IDock®, dé oplossing voor het achteraf verankeren van prefab betonelementen.

Wij investeren voortdurend in de ontwikkeling van onze producten, diensten en medewerkers. Wij stellen dan ook hoge eisen aan onze dienstverlening en hechten veel waarde aan duurzaamheid. In Schöck vindt u een deskundige en ervaren bouwpartner die uw uitdagingen als kansen ziet.

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Valprevent adviseert, ontwerpt, installeert en onderhoudt valbeveiliging voor de meest uiteenlopende toepassingen ...

Ga voor het nieuwe verwarmen, verkoelen en ventileren ...

De GEALAN-groep is een van Europa's toonaangevende fabrikanten van pvc profielen voor ramen en deuren ...

Heating. Cooling. Caring ...

Specialist in debiteurenbeheer voor woningcorporaties ...

Duco, een toonaangevend producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen ...