IMI Hydronic Engineering

  1. Leveranciers »
  2. Verwarming en Ventilatie »
  3. IMI Hydronic Engineering

IMI Hydronic Engineering

Bezoekadres
Röntgenweg 20
2408 AB Alphen aan den Rijn
Corr.adres
Postbus 188
2400 AD Alphen aan den Rijn
Contactgegevens
Telefoon: (0172) 49 20 41
IMI Hydronic Engineering B.V. is sinds 1969 gevestigd in Nederland en is vertegenwoordiger van Pneumatex AG. (IMI-Pneumatex), Tour & Andersson AB (IMI-TA) en Theodor Heimeier Metallwerk GmbH & Co. KG (IMI-Heimeier). IMI Hydronic Engineering B.V is onderdeel van de wereldwijd opererende engineering groep IMI plc, een aan de London Stock Exchange genoteerde onderneming en houder van o.a. de bovengenoemde merken.

Producten en diensten:
IMI Hydronic Engineering is een wereldwijde aanbieder en specialist op het gebied van hydronische distributiesystemen en oplossingen voor ruimtetemperatuurregeling. De onderneming heeft dankzij haar jarenlange ervaring inzicht in de diverse aspecten van hydronische distributie en is een competente gesprekspartner als het gaat om optimalisatie en efficiëntie verhoging van HVAC-systemen.
Door de samenvoeging van de merken IMI Pneumatex, IMI TA en IMI Heimeier in 2011 is de knowhow gebundeld ten aanzien van drukbehoud en waterkwaliteit, (in)regeling en thermostatische regeling. Onze partners op het gebied van uitvoering, verkoop en planning kunnen bij ons terecht voor systeemoplossingen uit één hand. Al sinds de oprichting van de onderneming zetten wij ons in om kwalitatief hoogwaardige producten met een lange levensduur te leveren. Deze filosofie komt tot uitdrukking in de selectie van grondstoffen, de duurzame productieprocessen en niet in de laatste plaats in de technologie van de producten. Wij helpen onze partners om energiezuinige en betaalbare verwarmingssystemen te realiseren.

Specialisme: Waterzijdige inregeling en regeling van ruimtetemperaturen.

Missie:
IMI Hydronic Engineering zal haar missie van innovatie en ontwikkeling van GOOD to  GREAT Solutions continueren, dit om onze cliënten nog beter te kunnen ondersteunen bij het optimaliseren van HVAC-systemen ((Heating, Ventilation & Air Conditioning) met producten en diensten die bijdragen aan een comfortabel binnenklimaat tegen zo laag mogelijke energiekosten.

Klik hier voor een video over de werking van de Eclipse
Klik hier voor een video over de TA-Fusion
Klik hier voor meer informatie over thermostatisch regelelement-K
Klik hier voor meer informatie over de Multilux-4-Eclipse-Set

Foto's van IMI Hydronic Engineering

Beschikbare downloads van IMI Hydronic Engineering

Beschikbare video van IMI Hydronic Engineering

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


UNILIN is al vele jaren een begrip in de bouwwereld en een grote Europese speler als het gaat om pasklare oplossingen ...

Een brandveilige woning is van levensbelang. Gemeenten, Woningcorporaties ...

Breman Woningbeheer verenigt service- én installatiewerkzaamheden voor de bestaande bouw ...

Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van een breed scala aan inspectie-oplossingen ...

Vastgoedonderhoud brengt uitdagingen met zich mee. Caparol stelt mensen en organisaties in staat om iedere uitdaging ...

BOOT is een organiserend ingenieursbureau uit Veenendaal en levert met ca. 120 medewerkers ...