HowAboutYou B.V.

  1. Leveranciers »
  2. Automatisering »
  3. HowAboutYou B.V.

HowAboutYou B.V.

Bezoekadres
Korte Hogendijk 2
1506 MA Zaandam
Corr.adres
Kerkstraat 18
5328 AB Rossum (GLD)
Contactgegevens
Telefoon: 085 - 773 19 57
WhatsApp: 06 - 228 897 54
HowAboutYou richt zich 100% op de publieke sector. Wij zijn partner van 400 klanten en daarmee zijn wij marktleider. Wij spreken de taal en begrijpen de dynamiek bij onder meer overheden en wooncorporaties.

Luisteren
Wat zeggen mensen over jouw organisatie en bestuurders? En wat is het online gesprek over de gevoelige dossiers, de projecten en tijdens incidenten? Al je stappen op online media beginnen bij weten wat er speelt. De online media monitor haalt de beleving van buiten naar binnen. Wij helpen jouw organisatie uit de startblokken.

Duiden
Hoe interpreteer je de informatie? Wat zegt zo’n mooi online mediarapport? Een goede analyse laat zien hoe de omgeving aankijkt tegen jouw organisatie en je bestuurder. Bij een omgevingsanalyses maak je inzichtelijk wat er speelt qua informatiebehoefte, betekenisgeving en schadebeperking bij rampen en crises.

Doen
Het vervolg is aan jou. Welke actie is nodig? Wat wil je bereiken? Hoe zet je webcare of campagnes in om je boodschap te verspreiden en het gesprek aan te gaan met betrokkenen? De juiste actie legt de basis voor participatie en co-creatie.


Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


ATAG als uw langetermijnpartner

WEBO produceert houten kozijnen, prefab elementen en componenten, voor woningbouwprojecten ...

BSH Huishoudapparaten B.V. is in Nederland verantwoordelijk voor de marketing, sales en service van de huishoudapparaten ...

Hagemans Vastgoedonderhoud staat voor Vitaal Vastgoed. Voor woningen en gebouwen die doen waarvoor ze bedoeld ...

Nu-Swift Brandbeveiliging draagt bij aan een veiliger Nederland door het leveren van een breed pakket van veiligheidsproducten ...

Dutch Solar Systems BV (DSS BV) is opgericht in 1998. Onze groothandel in duurzame...