BOOT

BOOT

Bezoekadres
Plesmanstraat 5
3905 KZ Veenendaal
Corr.adres
Postbus 509
3900 AM Veenendaal
Contactgegevens
Telefoon: 0318 - 527 600
BOOT is een organiserend ingenieursbureau uit Veenendaal en levert met ca. 120 medewerkers integrale advies- en managementdiensten. We zijn actief binnen alle facetten van onze leefomgeving, maar met één duidelijke focus: Werken aan oplossingen voor een duurzame en toekomstbestendige leefomgeving, met aandacht voor mensen en de ondersteuning bieden die de opdrachtgever nodig heeft. BOOT heeft een jarenlange ervaring in de corporatiesector.

Initiatieven BOOT
BOOT is als ingenieursbureau al jarenlang betrokken bij de engineering van sloopprojecten en de vrijkomende materialen. Vanuit die gedachtengoed is Insert ontstaan. Een initiatief van BOOT en een collectief met verschillende sloop-, groen– en civielbedrijven zonder winstoogmerk. Het doel van Insert is het verbinden en ondersteunen van partijen in de bouwketen om samen het hergebruik van (bouw)materialen verder te stimuleren. Insert heeft een online marktplaats ontwikkeld. De marktplaats bevordert het invoegen van gebruikte materialen in nieuwe projecten.

Een ander initiatief van BOOT is Asbestosmanager. Asbestosmanager is een online tool bedacht en uitgevoerd door BOOT en speciaal ontwikkeld om zicht te bieden op de actuele situatie rondom asbestinventarisatie en –sanering in het vastgoed. Onafhankelijk van het inventarisatiebureau en de saneerder. De online tool is met name geschikt voor vastgoedeigenaren om overzicht te krijgen in de actuele aanwezigheid van asbest in uw vastgoed, om data te genereren en om meterkastkaarten te maken

Diensten
Bij BOOT ben je aan het juiste adres als het gaat om inrichten van de infrastructuur en (groene)buitenruimte, asbest- en bodemonderzoek, project- en contractmanagement, circulaire sloop, hittestress, GEO-informatie, waterhuishouding en riolering. BOOT heeft op al deze gebieden experts in huis. Door het brede aanbod van diensten zijn we breed inzetbaar en vullen de teams elkaar aan met hoogwaardige kennis. Dat is de ongekende kracht van BOOT. Met onze pragmatische benadering geven wij invulling aan oplossingen die het meest passend zijn voor de opdrachtgever en de omgeving. De ingenieurs van BOOT: daar zit een verhaal achter!

Beschikbare downloads van BOOT

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Executive Program Finance & Risk Management voor Woningcorporaties

Dakdekkers van Kewodak staan al meer dan dertig jaar bekend om hun ervaring, service en kwaliteit. Wij denken in oplossingen ...

In 1980 heeft het Nederlandse bedrijf TONZON een revolutionaire isolatiemethode ontwikkeld ...

Intergas Verwarming behoort in Nederland tot de toonaangevende producenten van HR-ketels...

SmartDocuments is van de grond af aan gebouwd om de documentcreatie te automatiseren ...

Met veel ervaring verzorgen wij al sinds 1911 soepel het schadeherstel en schademanagement van onze relaties ...