Apply

Apply

Bezoekadres
Atoomweg 270
3542 AB Utrecht
Contactgegevens
Telefoon: 030 - 755 99 55
Apply is opgericht in 1994 en heeft ruime ervaring op het gebied van spraak- en data oplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren, implementeren en beheren van complexe, geïntegreerde communicatieoplossingen. Met Apply als partner heeft u één betrouwbaar aanspreekpunt voor ál uw communicatiezaken.

Wie in het woordenboek ‘apply’ opzoekt, zal ontdekken dat het woord niet alleen staat voor ‘aanwenden’ of ‘toepassen’, maar ook voor ‘zich toeleggen op’. Een uitleg die onderstreept dat de naam van ons bedrijf met zorg is gekozen. Apply is door zijn leveranciers gecertificeerd en staat voor het zo eenvoudig mogelijk én met de hoogste kwaliteit oplossen van complexe vraagstukken op het gebied van communicatie.

Missie
De missie van Apply is om mensen mee te helpen op een efficiënte manier hun werk uit te  kunnen laten voeren. Dit is mogelijk door de toepassing van communicatiemiddelen optimaal op elkaar af te stemmen, waardoor werkprocessen en bedrijfsresultaten worden verbeterd. Dit proces zullen we niet alleen nu, maar continu bewaken.

Over ICT innovaties die in uw bedrijf een toegevoegde waarde kunnen vormen, zullen wij u informeren. Wij streven naar een langdurige relatie met onze klanten. Dit bereiken we door:
  • Een toekomstgerichte oplossing met gerenommeerde producten te leveren.
  • Onze persoonlijke benadering.
  • Een hoge mate van technische kwaliteit.
Visie
Uiteindelijk gaat het natuurlijk om meer dan de implementatie van een communicatieplan met een langdurige relatie. De vertaalslag naar de uiteindelijke gebruiker is van het grootste belang. Medewerkers moeten met de nieuwe technieken kúnnen werken. Daarom besteedt Apply in de opzet en coaching van het project veel aandacht aan instructie en uitleg over de voordelen van de nieuwe werkomgeving. Wij willen dat u met onze oplossing kunt en blijft werken.

Korte termijn denken is ons vreemd. Wij garanderen u dat u met onze turnkey-oplossingen een investering doet die klaar is voor de toekomst.

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


De QuatroSpect verandermethodiek en technologie helpt de corporatie sector beter te presteren ...

Dakdekkers van Kewodak staan al meer dan dertig jaar bekend om hun ervaring, service en kwaliteit. Wij denken in oplossingen ...

Het optimaliseren van bedrijfsprocessen, met als doelstelling het verhogen van...

Oranjedak is één van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche ...

Al meer dan 60 jaar produceert en levert Troax gaaswanden voor de bouw en industrie ...

Expert in legionellapreventie & geluid-, geur- en luchtonderzoek ...