BOOT nieuwe Natuurpro-partner!

BOOT nieuwe Natuurpro-partner!

Gepubliceerd op:

Natuurpro begint 2022 met een mooie uitbreiding op het netwerk. BOOT tekenden op 11 januari het contract en wordt daarmee onze 20e partner.  Met het toetreden van BOOT wordt Natuurpro weer een stukje completer en ambitieuzer. Zo kunnen we bij steeds meer projecten een bijdrage leveren aan de biodiversiteit en een toekomstbestendige leefomgeving!

BOOT werd opgericht in 1990 door Hans en Kees Boot, en is ondertussen uitgegroeid tot een bedrijf met 140 ingenieurs, adviseurs en ondersteuners. Hun activiteiten lopen uiteen van bouw, mobiliteit, water, milieu, veiligheid, sport en recreatie in zowel het stedelijke als het landelijke gebied. Door zich aan te sluiten bij het Natuurpro-netwerk ligt de weg open voor het integreren van natuur in deze bezigheden, want voor een prettige en bestendige leefomgeving is robuuste natuur onmisbaar.

Een mooie toevoeging van BOOT aan Natuurpro ligt in circulariteit. Het bedrijf loopt hierin voorop en het is iets waarvan Natuurpro-partners kunnen profiteren bij de ontwikkeling van projecten. BOOT stelt hun kennis en ervaring op het gebied van klimaatadaptatie en circulariteit beschikbaar aan het netwerk om een actieve bijdrage te leveren aan een duurzame en toekomstbestendige leefomgeving. Het wordt een interessant proces om de raakvlakken van onze vakgebieden op te zoeken en te ontwikkelen.

Daarom heten we BOOT bij deze van harte welkom in ons netwerk!

Een greep uit ons leveranciersregister

Aon
Dragen wat je kunt, verzekeren wat je moet ...
RENSON
Gezond en comfortabel binnenklimaat? Onze missie!
REC Solar EMEA GmbH
REC biedt zonnepanelen die ideaal zijn voor commerciële daken ...