Lek en Waard Wonen

  1. Woningcorporaties »
  2. Zuid-Holland »
  3. Nieuw Lekkerland »
  4. Lek en Waard Wonen

Lek en Waard Wonen

Bezoekadres
Dorpslaan 50
2957 XG Nieuw-Lekkerland
Corr.adres
Postbus 16
2957 ZG Nieuw-Lekkerland
Contactgegevens
Telefoon: (0184) 68 81 81
Lek en Waard Wonen in ontstaan uit een fusie tussen Woningstichting Nieuw-Lekkerland en Woningbouwstichting Lek en Waard Wonen

Uitgebreide informatie over Lek en Waard Wonen

Woningcorporatie Lek en Waard Wonen heeft in totaal 2.550 eenheden in beheer. Dit aantal is verdeeld over o.a. sociale huurwoningen, vrije sectorwoningen, zorg eenheden, bedrijfsruimten, winkels en garages.
login
U dient aan te melden of in te loggen om gedetailleerde informatie over deze woningcorporatie in te kunnen zien.
meer
Onze visie Lek en Waard Wonen is dé verhuurder van sociale huurwoningen in de kernen huurwoningen in Nieuwpoort, Langerak, Groot-Ammers, Streefkerk, Nieuw-Lekkerland en Kinderdijk. We zetten ons als krachtige en wendbare organisatie in voor goede en betaalbare huisvesting in een prettige omgeving. Huurders bepalen zelf waar en in welke woning zij willen wonen. Als organisatie zijn wij toegankelijk en via diverse kanalen bereikbaar. We zorgen ervoor dat huurders snel geholpen worden en dat we maatwerk leveren. Huurders zijn tevreden over onze dienstverlening.

Onze kernwaarden

1. Betrouwbaar

Lek en Waard Wonen komt haar beloftes na: we doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Huurders en maatschappelijke partners weten daarmee in de samenwerking wat ze aan ons hebben.

2. Benaderbaar

We zijn aanspreekbaar voor onze huurders en maatschappelijke partners. Zij kunnen ons via diverse communicatiekanalen eenvoudig bereiken. We reageren adequaat op de vragen of problemen die er zijn.

3. (Lokaal) betrokken

We zijn lokaal betrokken bij de mensen en organisaties waarmee we samenwerken en bovenal onze huurders. We helpen zoeken naar oplossingen, waarbij we luisteren naar en ons kunnen verplaatsen in een ander.

4. Ondernemend

We zijn proactief in ons werk. Signalen, kansen, problemen of ontwikkelingen die wij tijdens ons dagelijks werk waarnemen, pakken we voortvarend op. We nemen de verantwoordelijkheid door zelf te komen zelf met (voorstellen voor) verbetering of vernieuwing als onderdeel van onze de dienstverlening.
Wilt u meer gegevens inzien van deze corporatie?
Registreren
Bent u werkzaam bij deze woningcorporatie? Meld u dan nu aan voor een gratis account.
Aanmelden

Woningcorporaties in de buurt van Lek en Waard Wonen

De volgende woningcorporaties bevinden zich ook in de provincie Zuid-Holland:

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Gezond en comfortabel binnenklimaat? Onze missie!

Vastgoedonderhoud brengt uitdagingen met zich mee. Caparol stelt mensen en organisaties in staat om iedere uitdaging ...

Zegwaard Rioolbeheer werkt voor verschillende woningcorporaties onder het concept...

Met veel ervaring verzorgen wij al sinds 1911 soepel het schadeherstel en schademanagement van onze relaties ...

Xemex is een leverancier van slimme meetcommunicatiehubs ...

Als Europees marktleider op het gebied van warmtepompen is NIBE dé partner voor de Nederlandse en Belgische markt ...