Zynyo B.V.

  1. Leveranciers »
  2. Automatisering »
  3. Zynyo B.V.

Zynyo B.V.

Bezoekadres
Dreef 48
2012 HS Haarlem
Contactgegevens
Telefoon: 088 - 00 287 00
Zynyo maakt het rechtsgeldig, veilig en verantwoord digitaal ondertekenen eenvoudig en toegankelijk voor iedereen

Onze overtuiging
Onze visie is dat het rechtsgeldig digitaal ondertekenen de laatste stap is in het volledig automatiseren van documentafhandeling. En daarmee een grote stap in de volledige digitalisering van organisaties. Digitaal ondertekenen gaat in de komende jaren een snelle ontwikkeling doormaken waarbij betrouwbaarheid, veiligheid en rechtsgeldigheid nagevolgd moeten worden. Het is de missie van Zynyo om rechtsgeldig, veilig en verantwoord digitaal ondertekenen van documenten voor iedereen toegankelijk en haalbaar te maken. Om dit te kunnen zijn drie pijlers van groot belang; platform, policy en partnership. Dit zijn onze uitgangspunten bij alles wat we doen, ontwerpen en ontwikkelen.

Platform
De eerste pijler is het platform. Onze voorstelling van het perfecte platform voor digitaal ondertekenen heeft een hoge beschikbaarheid en kan tevens grote volumes handtekeningen verwerken. Geen wachttijden voor onze klanten. Het platform heeft een flexibele configuratie zodat we zowel op wensen van onze klanten, als op veranderende wetgeving adequaat kunnen inspelen. Er kan gebruik worden gemaakt van alle beschikbare en betrouwbare authenticatiemiddelen. En het platform is een eigen ‘in house’ high-end schaalbare infrastructuur waarmee zowel Zynyo als de klanten van Zynyo klaar zijn voor een toekomst met rechtsgeldig digitaal ondertekenen.

Policy
Als we spreken over de tweede pijler; policy, dan willen we daarmee aangeven dat de dienstverlening van Zynyo te allen tijde moet voldoen aan álle wet- en regelgeving, zowel nationaal als internationaal. Ook betekent dit dat we eigen certificaten hanteren en beheren. Maar ook de certificaten voor onze klanten kunnen beheren. En policy staat ervoor dat we altijd ondertekenen met de juiste vereiste betrouwbaarheidsniveaus.

Partnership
Partnership staat voor de relatie en omgang die wij hebben met onze klanten en partners. Uitgangspunt bij de integratie van digitaal ondertekenen is het bestaande klantproces i.c.m. de eisen vanuit de wet. We willen dat het aansluiten op ons platform eenvoudig gaat zonder grote impact voor onze klanten. Daarnaast moeten nieuwe functionele wensen en eisen snel beschikbaar zijn en willen we een kennispartner zijn voor business partners.

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Verweij Houttechniek is dé slimme systeempartner voor de zakelijke markt als het om duurzame houten ramen, deuren ...

UNILIN is al vele jaren een begrip in de bouwwereld en een grote Europese speler als het gaat om pasklare oplossingen ...

Aareon is Europa's grootste leverancier van software voor vastgoedbedrijven (commercieel en sociaal)...

BPM software voor Woningcorporaties ...

Wij zijn woonondernemers die zich richten op het (tijdelijk) transformeren en herbestemmen van overtallig vastgoed ...

Meer dan honderd jaar werken in de bouwsector heeft voor dakspecialist Zoontjens geleid tot een schat aan ...