Zoontjens

Zoontjens

Bezoekadres
Centaurusweg 19-25
5015 TA TILBURG
Corr.adres
Postbus 61
5000 AB TILBURG
Contactgegevens
Telefoon: 013 - 53 79 379
Meer dan honderd jaar werken in de bouwsector heeft voor dakspecialist Zoontjens geleid tot een schat aan specialistische kennis en ervaring. Continu onderzoek en innovatie hebben kwalitatief hoogwaardige dakbestratingssystemen opgeleverd. Zoontjens is daardoor uitgegroeid tot een internationale koploper op het gebied van dakinrichting op alle soorten vlakke daken, met onder andere de realisatie van de grootste parkeerdaken in Europa, design in betontegels, natuursteen voor op het dak en een lichtgewicht ophoogsysteem voor galerijen en balkons.

Galerij- en balkonophoging
Zoontjens biedt diverse systemen om galerijen of balkons op te hogen. Met haar systemen wordt de galerij en de entree van de woning op gelijke hoogte gebracht en zijn woningen beter en veiliger begaanbaar. Tevens zijn deze systemen zeer geschikt voor renovatie van galerijen of balkons of om gebouwen een nieuwe uitstraling te geven. Door de modulaire opbouw is het systeem blijvend demontabel waardoor ook onderhoud aan de bestaande bouw gemakkelijk plaatsvindt. Bovendien is de overlast voor de bewoners tijdens de werkzaamheden minimaal, omdat de woningen steeds bereikbaar blijven. Zoontjens zorgt er ook voor dat balustrades en ander hekwerk na de ophoging blijft voldoen aan de wettelijke eisen en zorgt voor eventuele aanpassingen.

Service
Zoontjens biedt een full service pakket en treedt op als aannemer bij specialistische dakprojecten in binnen- en buitenland. Ze draagt zorg voor de levering, de installatie, het onderhoud en de garantie op de systemen. Elk project plannen we nauwkeurig. Doordat Zoontjens werkt met vaste onderaannemers en het project zelf begeleidt, kan de expertise die het bedrijf heeft opgebouwd, optimaal worden ingezet.

Foto's van Zoontjens

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Dakdekkers van Kewodak staan al meer dan dertig jaar bekend om hun ervaring, service en kwaliteit. Wij denken in oplossingen ...

Aareon is Europa's grootste leverancier van software voor vastgoedbedrijven (commercieel en sociaal) ...

Alles in huis voor een compleet dakadvies!

Verduurzaam uw woning met een zonneboiler en zet gratis zonnewarmte om in warm kraanwater ...

Kiwa Technology is een internationale dienstverlener en kennispartner in de energie- en waterketen ...

Wij bieden succesvolle en innovatieve oplossingen voor o.a. woningbouw, utiliteitsbouw en duurzame energie ...