Zelfstroom

  1. Leveranciers »
  2. Solar »
  3. Zonnepanelen »
  4. Zelfstroom

Zelfstroom

Bezoekadres
Statenlaan 14
5223 LA 's-Hertogenbosch
Contactgegevens
Telefoon: 085 - 20 10 160
Zelfstroom versnelt de energietransitie door duurzame energieoplossingen voor iedereen mogelijk te maken. Zo geven we de aarde samen schoner door aan de volgende generaties.

Bij Zelfstroom geven we al sinds 2014 energie, zodat iedereen kan meedoen aan de  energietransitie. Inmiddels zijn wij een van de grootste partijen op het gebied van verkoop en verhuur van zonnepanelen in Nederland.

Sinds 2023 bieden we naast zonnepanelen ook de thuisbatterij en dynamische energie tarieven aan. Want het verduurzamen van de woning stopt niet bij zonnepanelen. Zo geven we de aarde samen schoner door aan de volgende generaties.

We zijn dagelijks bezig met het installeren van zonnepanelen door heel Nederland. Om de kwaliteit van onze monteurs en installaties te testen, werken we met een inspectie partner. Deze onafhankelijke partij controleert steekproefsgewijs de kwaliteit die we leveren. Zodat we de kwaliteit die we beloven daadwerkelijk leveren!

Sinds 2018 is Zelfstroom officieel B Corp gecertificeerd. De certificering laat zien dat je als bedrijf duurzaam onderneemt, zowel voor mens als milieu.

Foto's van Zelfstroom

Beschikbare video van Zelfstroom

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Mobiel parkeren via sms, app en internet!

Noodliften houdt uw bewoners mobiel door de snelle montage van tijdelijke trapliften ...

Nu-Swift Brandbeveiliging draagt bij aan een veiliger Nederland door het leveren van een breed pakket van veiligheidsproducten ...

Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam?

Postacademisch onderwijs voor technisch professionals ...

DOM Nederland is expert in het ontwikkelen en verkopen van de hoogste kwaliteit sluittechniek en toegangscontrole ...