Zelfstroom

  1. Leveranciers »
  2. Solar »
  3. Zonnepanelen »
  4. Zelfstroom

Zelfstroom

Bezoekadres
Statenlaan 14
5223 LA 's-Hertogenbosch
Contactgegevens
Telefoon: 085 - 20 10 160
Bij Zelfstroom geven we al sinds 2014  energie om de energietransitie te versnellen. Inmiddels zijn wij de grootste partij op het gebied van lease en verhuur van zonnepanelen in Nederland. Wij werken met een team vol experts op het gebied van zonnepanelen, van A tot Z. We beginnen met advies en eindigen met een zonnestroomsysteem op je dak, vakkundig geïnstalleerd. Daar zijn we trots op. We sturen niemand van het kastje naar de muur: het hele traject is bij ons in eigen beheer. Wel zo duidelijk.

Zonne-energie voor iedereen

Zo geven we de aarde schoner door

Zelfstroom is duurzaam en doet het anders. Wij geloven namelijk dat de energietransitie sneller kan. We doen er daarom alles aan om het iedereen zo gemakkelijk mogelijk te maken om zelf stroom te maken. Zo geven we de aarde samen schoner door aan de volgende generaties.

Sinds 2018 is Zelfstroom officieel B Corp gecertificeerd. Dat betekent dat wij als bedrijf een bijzondere impact hebben op het milieu, transparantie en corporate governance.

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Daiwa House Modular Europe Jan Snel BV is marktleider in de Benelux op het gebied van ...

Bij AVONED staat onze passie voor innovatie en duurzaamheid centraal ...

Hoe kan ik de financiële continuïteit van mijn woningcorporatie waarborgen en tegelijkertijd mijn maatschappelijke taken ...

Hemmink B.V. levert producten, oplossingen en concepten van ruim 25 sterke merken ...

Comfortabel wonen, verblijven en werken begint met een comfortabele omgeving. Een uitgekiend klimaat ...

Drowa; één van de goedkoopste, makkelijkste en meest effectieve isolatiemaatregelen ...