Vlasman B.V.

  1. Leveranciers »
  2. Renovatie »
  3. Renovatiebedrijven »
  4. Vlasman B.V.

Vlasman B.V.

Bezoekadres
Steekterweg 27
2407 BD ALPHEN AAN DEN RIJN
Corr.adres
Postbus 16
2400 AA ALPHEN AAN DEN RIJN
Contactgegevens
Telefoon: 0172 - 49 57 70
Woningcorporaties doen steeds vaker een beroep op Vlasman B.V. Na opzegging van de huur, wordt Vlasman B.V. in de arm genomen voor renovatiewerkzaamheden. Dit betreft dikwijls het saneren van asbest, maar ook sloop-, boor- en zaagwerkzaamheden. Als asbestspecialist garanderen we een grondige en veilige aanpak van de asbestsaneringswerkzaamheden.

Onderscheidend
Wij onderscheiden ons niet alleen door onze professionaliteit en de regie, die we tijdens het gehele proces in eigen handen kunnen nemen, maar ook doordat wij zowel op project- als op contractbasis werken. Met ruim 100 gespecialiseerde medewerkers zijn wij als geen ander in staat om de complexe asbestproblematiek te lijf te gaan. Dagelijks zijn hiervoor ruim 25 ploegen (DTA en asbestsaneerders) onderweg. Hiermee kan Vlasman B.V. een capaciteitsgarantie afgeven.

Vlasman B.V. loopt niet alleen voorop in de markt met onze meest moderne asbestsanering-technieken, maar ook met onze efficiënte bedrijfsvoering, waar u als eerste effectief van profiteert. Innovatie heeft niet alleen met producten te maken, maar ook met werkmethodieken en processen.
Met ons ERP pakket en anderen ICT investeringen loopt Vlasman B.V. voorop en zorgt ervoor dat Vlasman B.V. “in control” is. Dit resulteert in optimalisaties in de totale interne én externe bedrijfsvoering.

Contracten Mutatie-/Dagelijks Onderhoud
Met ruim 30 woningcorporaties hebben we momenteel een ‘mutatiecontract’, waarbij en waardoor we snel kunnen schakelen en acteren. Als woningcorporatie of aannemer kan men ‘meeliften’ op een bestaande gestructureerde werkwijze, maar we kunnen ook maatwerk leveren.

Circulair slopen en recyclen
Vlasman hecht veel waarde aan het reduceren van afvalstromen. Met een recyclingpercentage van 97% boeken wij al jarenlang goede resultaten op het terrein van duurzaamheid en hergebruik. Wij zoeken nadrukkelijk de samenwerking in de keten om circulair slopen en recyclen naar een nóg hoger plan te tillen. Samen met onze partners maken wij de cirkel rond: dat is onze ambitie voor vandaag en morgen.

Nul op de meter
Een mooi voorbeeld is ons eigen nieuwe bedrijfspand, dat energie-zelfvoorzienend is, en dus 2030-proof. Op ons terrein zijn achttien bronnen geslagen voor de warmte-koudeopslag, waarmee wij de klimaatbeheersing binnen het pand realiseren. We gebruiken alleen nog LED verlichting en maken gebruik van 500 zonnepanelen voor de stroomopwekking. Het pand is een visitekaartje voor duurzaam bouwen, omdat op allerlei niveaus circulaire technieken en gerecyclede materialen zijn toegepast.

Onze specialismen, doet u uw voordeel er al mee?

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Wilt u één aanspreekpunt die de meest economische en kwalitatieve oplossing biedt voor uw leidingproblemen ...

Full service dienstverlener voor sloopwerken, asbestverwijdering, bodemsanering en infrastructurele werkzaamheden ...

CED, de waardespecialist voor woningcorporaties en vastgoedbeheerders ...

Duco, een toonaangevend producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen ...

Xemex is een leverancier van slimme meetcommunicatiehubs ...