QuatroSpect b.v.

  1. Leveranciers »
  2. Advies »
  3. QuatroSpect b.v.

QuatroSpect b.v.

Bezoekadres
Laan van Nieuw Oost Indië 142
2593 CA Den Haag
Contactgegevens
T: 070 - 220 19 40

Samenwerken met corporaties aan meer kwaliteit en minder bureaucratie!

De QuatroSpect verandermethodiek en technologie helpt de corporatie sector beter te presteren. We zetten het ‘klantdenken’ in de sector centraal. Wij helpen corporaties anders te kijken, te denken en te werken en daarmee wendbaar, Agile en vitaal, te zijn.

Onze dienstverlening richt zich op kwaliteitsverhoging en kostenverlaging van corporaties. Zodat de impact op de huurder maximaal is, geld wordt besteed aan betaalbare woningen en voorzieningen en niet aan interne bureaucratie.

Wij stellen corporaties daarom in staat om op een eenvoudige en consistente manier hun ambities in samenspraak met hun stakeholders te vertalen naar de dagelijkse praktijk en daarover verantwoording af te leggen. Agile governance. Dat wat er toe doet staat centraal.

Themagebieden zijn onder andere:             
  • stakeholdersmanagement             
  • strategie, besturing en ontwikkeling                                                       
  • resultaatgericht werken               
  • kwaliteitsvraagstukken
Onze adviseurs begeleiden corporaties bij hun ontwikkeling en verandering met professionalisering, advies, kort interim management en begeleiding bij het gebruik van het QuatroSpect platform voor resultaatgericht samenwerken in teams en met externe stakeholders.

Wij organiseren concrete medezeggenschap om de behoeften van de huurders op een natuurlijke manier te verankeren in de kerntaken van de corporatie. Wij werken volgens vier Change principes en ons Manifesto voor Agile-teamwerken is vereenvoudiging, verbinding, vertrouwen en verantwoordelijkheid. Publiek presteren en besturen met optimale participatie en verbinding.

Klik hier voor:

Foto's van QuatroSpect b.v.

Beschikbare video van QuatroSpect b.v.

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Hoe kan ik de financiële continuïteit van mijn woningcorporatie waarborgen en tegelijkertijd mijn maatschappelijke taken ...

Een lagere energierekening dankzij de EnergieTest ...

Contact Center
Social Media
Telefonie

SKARP verbetert de informatievoorziening van woningcorporaties op alle fronten. SKARP verbindt mensen ...

ATAG Benelux is één van de grootste en belangrijkste spelers in de Benelux ...

Drempels en hoogteverschillen belemmeren ouderen en mensen met een handicap in hun mobiliteit ...