Inventum Technologies

  1. Leveranciers »
  2. Verwarming en Ventilatie »
  3. Inventum Technologies

Inventum Technologies

Bezoekadres
Kaagschip 25
3991 CS Houten
Corr.adres
Postbus 275
3990 GB Houten
Contactgegevens
Telefoon: 030 - 274 84 84
Uw uitdaging
In een markt met steeds veranderende wet- en regelgeving en maatschappelijke thema’s, staat u als woningcorporatie voor flinke uitdagingen. Een daarvan is het verduurzamen van uw bestaande woningvoorraad. Energiebesparing en veiligheid spelen hierin een grote rol. Maar ook uw huurders zijn belangrijk, want hoe houdt u ze tevreden en zorgt u dat de huurlasten niet stijgen?

Energiezuinige en veilige woningen
Wij leveren diverse veilige en duurzame oplossingen voor uw woningen. Denk bijvoorbeeld aan de AquaSafe: de geiservervangingsboiler die open verbrandingstoestellen vervangt. Zo lopen uw bewoners nooit meer risico op problemen met koolmonoxide. Zoekt u boiler-oplossingen die optimaal gebruikmaken van duurzame energie en minder energie voor het opwarmen van water verbruikt. Dan is de Ecolectric Smartboiler een goede toepassing. Of wat denkt u van de Ecolution Modul-AIR: de ventilatiewarmtepomp die eenvoudig, slim en betaalbaar uit te breiden is van hybride naar all electric. Zo is het mogelijk om een woning stap voor stap te verduurzamen tot een volledige gasloze woning. Het levert ook nog eens een gezond en energiezuinig binnenklimaat op. In de meeste bestaande woningen kunt u hiermee eenvoudig twee labelsprongen maken.

Het resultaat
Het resultaat is een energiezuinige woning én tevreden bewoners die in een veilige en gezonde woning leven. Bent u benieuwd wat wij voor u als woningcorporatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Foto's van Inventum Technologies

Beschikbare downloads van Inventum Technologies

Beschikbare video van Inventum Technologies

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Drinkwater is letterlijk van levensbelang. Daarmee wilt u geen enkel risico lopen, en terecht ...

Zegwaard Rioolbeheer werkt voor verschillende woningcorporaties onder het concept...

Gevestigd in Goor aan het Twentekanaal zorgen zo'n 150 medewerkers er voor dat Eternit BV iedere dag ...

Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van een breed scala aan inspectie-oplossingen ...