Inventum Technologies

  1. Leveranciers »
  2. Verwarming en Ventilatie »
  3. Inventum Technologies

Inventum Technologies

Bezoekadres
Kaagschip 25
3991 CS Houten
Corr.adres
Postbus 275
3990 GB Houten
Contactgegevens
Telefoon: 030 - 274 84 84
Je staat voor de uitdaging om jouw woningen te verduurzamen. Of het nou gaat om renovaties of nieuwbouw, om grote of kleine projecten met meer of minder ruimte: je moet binnen afzienbare tijd met een duurzame oplossing komen.

Duurzame, energiezuinige oplossingen
Wij hebben de ambitie om samen met jou het verschil te maken en het energieverbruik in woningen te reduceren. Onze toekomstbestendige productoplossingen worden toegepast in zowel bestaande bouw als nieuwbouw. De Ecolution Modul-AIR is de meest stille en energiezuinige ventilatiewarmtepomp en is al in verschillende projecten succesvol toegepast. Doordat deze ventilatiewarmtepomp compact is, past deze eenvoudig in (kleinere) technische ruimtes of op zolder zoals in woonwijk ’t Ven in Eindhoven.

Wil je liever een totaaloplossing? Ook die bieden wij aan. Het StralendWARM concept wekt warmte op met hernieuwbare energie op de meest efficiënte manier. De Ecolution Modul-AIR is de opwekker van warmte en warm tapwater. Movair is verantwoordelijk voor de ventilerende onderdorpel die onzichtbaar gefilterde verse buitenlucht de woning in laat stromen. Door middel van de Henrad/Stelrad Ecoradiatoren wordt deze lucht voorverwarmd de ruimte ingebracht. Een mooie manier van samenwerken met als doel om woningen (nog) duurzamer te maken.

Toekomstbestendige woningen
Het resultaat? Energiezuinige woningen die klaar zijn voor de toekomst. Én tevreden bewoners die in een woning met een comfortabel en gezond binnenklimaat wonen.

Ben je benieuwd wat wij voor jou als woningbouwcorporatie kunnen betekenen? Wij denken graag met je mee, zodat ook jij klaar bent voor een duurzame toekomst. Neem contact met ons op en wij plannen een afspraak in.

Foto's van Inventum Technologies

Beschikbare downloads van Inventum Technologies

Beschikbare video van Inventum Technologies

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Uw vastgoed in de gewenste conditie houden. Daar gaat het om bij schilderwerk en gevelonderhoud ...

Een gezond, comfortabel en duurzaam binnenklimaat met de woningbouw ventilatiesystemen van Orcon ...

Een Canadees bedrijf gespecialiseerd in gespoten thermische isolatie ...

Breijer biedt u alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden. We renoveren bitumen en zinken dakbedekkingen ...

Dutch Solar Systems BV (DSS BV) is opgericht in 1998. Onze groothandel in duurzame...

Jansen Huybregts is actief in onderhoud en renovatie van vastgoed ...