Forbo Eurocol Nederland B.V.

  1. Leveranciers »
  2. Bouw »
  3. Forbo Eurocol Nederland B.V.

Forbo Eurocol Nederland B.V.

Bezoekadres
Industrieweg 1-2
1521 NA Wormerveer
Corr.adres
Postbus 130
1520 AC Wormerveer
Contactgegevens
Telefoon: 075 - 627 16 00
Forbo Eurocol is A-leverancier en marktleider van tegel- en vloerbedekkingslijmen en bijbehorende producten voor de bouw en projectinrichting. Hiermee hebben wij ons ontwikkeld tot preferred supplier voor aannemers, architecten, tegelzetbedrijven, projectinrichters en woningcorporaties. Met Eurocol-producten in het bestek zijn onze klanten verzekerd van de hoogste kwaliteit in tegelwerk, vloer- en wandafwerking, mét verzekerde projectgarantie. Afhankelijk van de toegepaste producten kan deze garantietermijn oplopen tot wel 10 jaar na oplevering.  

Zorgeloze zekerheid
Naast de bewezen kwaliteit van Eurocol-producten, vormen technisch advies en begeleiding vóór, tijdens en na een project voor onze klanten een belangrijke meerwaarde. Hiervoor bezoeken onze Technisch-commercieel adviseurs dagelijks klanten en hun projecten. Hun verwerkingsadviezen vormen de grondslag voor onze verzekerde projectgarantie. Het advies beschrijft de meest geschikte Eurocol-producten voor het betreffende project, plus de optimale verwerking ervan. Zowel bij nieuwbouw als renovatie biedt deze beproefde aanpak de klant veel extra zekerheid.

Gegarandeerd waterdicht
Met het gegarandeerd Waterdicht Tegelwerk Systeem heeft Forbo Eurocol een reputatie hoog te houden. Dit betreft een uitgebalanceerd pakket van primers, kimband, coating, tegellijmen, voegmiddelen en kitten die volgens een voorgeschreven werkwijze worden toegepast. Het resultaat is een badkamer of andere betegelde natte ruimte die gegarandeerd waterdicht is, voor vele jaren onbezorgd gebruiksplezier. Het Waterdicht Tegelwerk Systeem is geschikt voor nieuwbouw en renovatie en kenmerkt zich door zeer verwerkingsvriendelijke producten. De gegarandeerde waterdichtheid is voor veel klanten reden om tegelwerk te laten verlijmen en afdichten met Eurocol-producten.  

Duurzaam en mensvriendelijk
Dankzij energie-efficiency van onze productie- en verpakkingsprocessen, gebouwen, opslag en transport, verminderen we onze CO₂-uitstoot. Al onze poederproducten zijn stofarm en pasta's en vloeistoffen vrij van schadelijke vluchtige oplosmiddelen. Grondstoffen, producten en verpakkingen zijn - waar mogelijk - recyclebaar en herwinbaar en steeds meer kunststof verpakkingen zijn vervaardigd van gerecycled materiaal. Veel Eurocol-producten dragen het EC 1PLUS-keurmerk, de hoogste emissie-eis voor een gezond binnenklimaat in gebouwen.

Foto's van Forbo Eurocol Nederland B.V.

Beschikbare video van Forbo Eurocol Nederland B.V.

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Kiwa Technology is een internationale dienstverlener en kennispartner in de energie- en waterketen ...

Jouw partner voor dak- en gevelmaterialen ...

Wij ontzorgen al meer dan 65 woningcorporaties op het gebied van: cloudservices ...

Trans-id helpt met de renovatie en of transformatie naar energiezuinige woningen ...

Koston Isolatie, specialist in isolatie en energiebesparing ...

Serviceorganisatie voor Dagelijks, Planmatig en Preventief Kozijnonderhoud ...