Fermacell BV

 1. Leveranciers »
 2. Isolatie »
 3. Fermacell BV

Fermacell BV

Bezoekadres
Loonse Waard 20
6606 KG Wijchen
Corr.adres
Postbus 398
6600 AJ Wijchen
Contactgegevens
Telefoon: 024 - 649 51 11


Fermacell BV is actief op de internationale bouwstoffenmarkt met systeemoplossingen voor de droge afbouw. Het bedrijf produceert en levert gipsvezelplaten, vloerelementen en cementgebonden platen. De producten van fermacell zijn sterk geluidsisolerend, stootvast, vochtbestendig en brandvertragend. Bovendien bevatten ze geen schadelijke stoffen en zijn de producten 100% recyclebaar. Voor meer informatie: www.fermacell.nl.

Voor specifiek meer informatie wat betreft fermacell Brandwerende systemen, download hier het nieuwe bouwkundige Brandboek: https://www.fermacell.nl/brandboek.

Fermacell is onderdeel van de James Hardie Europe Group en verkoopt ook gevel vezelcement producten.
Voor meer informatie: www.jameshardie.nl.

Gipsvezelplaten
De fermacell Gipsvezelplaten zijn toepasbaar op veel gebieden door de uitstekende geluidsisolerende eigenschappen, brandwerendheid en stootvastheid. Een wand- en plafondconstructie die licht in gewicht is, eenvoudig te plaatsen is en snel opgeleverd kan worden voor verdere afwerking.FERMACELL POWERPANEL H2O. DE AFBOUWPLAAT VOOR WATER- EN WEERBESTENDIGE CONSTRUCTIES
fermacell Powerpanel H2O is een cementgebonden afbouwplaat van lichtbeton met sandwichstructuur; aan weerszijden voorzien van een deklaagwapening van alkalibestendig glasvezelweefsel. De plaat biedt veel voordelen bij wand- en plafondconstructies die veel en vaak aan vocht zijn blootgesteld. Modern badkamerdesign vraagt meer dan rechte hoeken en kanten. De absoluut waterresistente Powerpanel H2O maakt door insnijden zelfs ook ronde vormen mogelijk. Hiermee kan ook een zeer kleine radius worden gerealiseerd. Op de ronding kunnen direct verschillende oppervlaktebekledingen worden aangebracht, zoals pleisterwerk, schilderwerk, behang en tegels. Naast de toepassing in natte ruimtes binnen, is fermacell Powerpanel H2O ook uitermate geschikt in buitentoepassingen. Eén plaat voor alles.

WERKEN MET DE GIPSVEZELPLATEN VAN FERMACELL

DEMONSTRATIE EN TRAINING

Leer alles over de unieke producteigenschappen en verwerking van fermacell Gipsvezelplaten. Loop binnen wanneer het u uitkomt! Tijdens deze demonstratie krijgt u alles te horen over het productassortiment van Fermacell: gipsvezelplaten-vloerelementen-cementgebonden platen. Ook geeft Fermacell handige demonstraties waarmee u zelf het gemak van de verwerking en montage van Fermacell plaatmateriaal kunt ervaren.

FERMACELL: HET IDEALE PLAATJEGipsvezel vloerelementen

fermacell Vloerelementen zijn er in verschillende uitvoeringen die, al naar gelang het toepassingsgebied, met of zonder onderlaag kunnen worden toegepast. Hierdoor zijn de fermacell vloerelementen voor vele toepassingsgebieden zeer geschikt.
 • Voor de brandveiligheid
 • Voor de geluidsisolatie
 • Voor de warmte-isolatie
 • Voor toepassing op vloerverwarmingssystemen
 • Voor het afwerkbaar maken van vloeren voor bijvoorbeeld vloertegels, parket, laminaat, vloerbedekking etc.


fermacell ondervloeren maken een einde aan gehorige vloeren.
Ze zijn geschikt voor houten en betonnen vloeren, bij zowel nieuwbouw als renovatie. Naast een perfecte geluidsisolatie, zorgen fermacell ondervloeren ook voor een aangename warmte-isolatie. De ondervloeren van fermacell zijn leverbaar in meerdere varianten, geschikt voor de verschillende situaties, en ze zijn eenvoudig en snel te verwerken.

De geluidsisolerende ondervloeren van fermacell: ongehoord goed!
Hoe stiller een vloer, hoe groter het wooncomfort. Met name bij houten vloeren laat de geluidsisolatie echter vaak te wensen over. Bijvoorbeeld als er met hoge hakken over de vloer gelopen wordt…Cementgebonden platen
De fermacell cementgebonden platen zijn glasvezelversterkte sandwichplaten op cementbasis. Al bij de productie worden de platen waterafstotend gemaakt. De kleur van de platen is cementgrijs. fermacell Powerpanel H2O is ideaal voor wanden en plafonds in natte ruimtes in woningen, openbare gebouwen maar ook als industriële toepassing in o.a. grootkeukens. De fermacell Powerpanel H2O is ook ideaal voor buitentoepassingen als geventileerde gevelbekleding met stucsysteem, als bekleding voor verlaagde plafonds, voor nieuwbouw en renovatie.

Lees ook het eBook 'fermacell special Powerpanel H2O - Water- en weerbestendig binnen en buiten' via deze linkDe fermacell App
De gratis fermacell App ondersteunt droge afbouwers, hout(skelet)bouwers en doe-het-zelvers bij het vinden van passende droogbouwoplossingen voor ieder afbouwproject.

Handige tools:
 • Geluidsisolatiedemo gebaseerd op reële metingen + dB-indicator
 • Geïntegreerde dealer locator
 • 3D instructiefilms + materiaalcalculators
 • Geoptimaliseerd voor smartphone + tablet
De fermacell App is verkrijgbaar in de App Store en op Google Play 
Meer info: http://www.fermacell.nl/app.phpVergroot uw vakkennis en vakmanschap!
fermacell beweegt mee met de nieuwe uitdagingen waar de bouw- en afbouwsector continu mee te maken hebben. Technologische vooruitgang en permanente doorontwikkeling van bouwmaterialen en -systemen zorgen voor meer en meer efficiëntie. Daarom is het zo belangrijk dat u als bouwprofessional up to date blijft. fermacell vindt het belangrijk afbouwers praktische tools aan te reiken die in het dagelijks werk goed van pas komen.

Praktijktraining voor wie?
Bent u een bouwprofessional die geïnteresseerd is in het werken met afbouwproducten voor plafonds, wanden, vloeren en gevels, dan is een praktijktraining zeker interessant voor u.

Inhoud trainingen en datum
Zowel de inhoud van de trainingen als de datum kunt u zelf bepalen, uiteraard onder voorbehoud van beschikbaarheid van het trainingscentrum.

Elke cursus bestaat uit een theoretisch en een praktisch gedeelte. In het theoretische deel wordt uitleg gegeven over het betreffende productassortiment en komen algemene zaken zoals bouwplaatsomstandigheden en prestaties van de meest gebruikte opbouwen aan de orde. In het praktijkgedeelte steekt u zelf de handen uit de mouwen om te leren hoe de afbouwproducten in de praktijk moeten worden verwerkt.

Bekijk hier een video-impressie van een praktijktraining


Een praktijktraining op bouwlocatie is ook mogelijk.

Geïnteresseerd?  Neem contact op met Fermacell BV.
Praktijktraining: http://www.fermacell.nl/nl/content/praktijktraining_2360.php

fermacell voor een schoner milieu
De verantwoordelijkheid die fermacell kent voor een schoner milieu en een betere leefomgeving, komt tot uiting in het schone productieproces en in de CO2-reductie in de woning- en utiliteitsbouw.  Het gips dat fermacell verwerkt in haar gipsvezelplaten is rookgasontzwavelingsgips (RO-gips), een bijproduct afkomstig van kolengestookte energiecentrales. Gips leent zich uitstekend voor een ‘cradle to cradle’ toepassing: afval als basis voor nieuwe producten. fermacell maakt volop gebruik van de recyclemogelijkheden door ook recyclinggips in nieuwe gipsplaten te verwerken.

fermacell Leveringsprogramma
http://www.fermacell.nl/flipviewerxpress/flipviewer03/flipviewerxpress.html

Flipbooks van brochures:
http://www.fermacell.nl/flipviewerxpress/flipviewer03/flipviewerxpress.html
Om het Flipboek te lezen, vanaf een specifieke pagina (bijvoorbeeld pagina 4):
http://www.fermacell.nl/flipviewerxpress/flipviewer03/flipviewerxpress.html?pn=4

68: fermacell Renovatie halve-doos-in-doos
11: fermacell Montagehandboek - Integrale oplossingen voor de totale binnenafbouw
09: fermacell in houtskeletbouw – Houtbouwboek
28: fermacell Gipsvezelplaten - Handleiding voor de verwerking
12: fermacell Vloerelementen - Handleiding voor de verwerking
13: fermacell Powerpanel HD De buitengevelplaat - Productinformatie en verwerkingsrichtlijnen
10: fermacell Powerpanel H2O - Productinformatie en verwerkingsrichtlijnen
03: fermacell Leveringsprogramma
02: fermacell Constructies voor wanden, plafonds en vloeren
05: fermacell Vloerelementen - Systeemoplossingen voor elke vloer
76: fermacell special Powerpanel H2O - Water- en weerbestendig binnen en buiten
65: fermacell Firepanel A1 - De nieuwe dimensie in brandveiligheid

Interactieve hulpmiddelen
Online tools op onze site zijn: Praktijktraining: http://www.fermacell.nl/nl/content/praktijktraining_2360.php
Instructiefilms: http://www.fermacell.nl/nl/content/montagefilms_1420.php

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Elro is al sinds 1987 specialist op en voor het platte dak. In de loop van de jaren is Elro uitgegroeid ...

MASTUM ontzorgt u graag door samen met u de staat van de daken in kaart te brengen ...

Verweij Houttechniek is dé slimme systeempartner voor de zakelijke markt als het om duurzame houten ramen, deuren ...

Uw partner voor kozijnen en deuren in kunststof en aluminium ...

Biedt energiebesparende warmtepompen en aircosystemen aan, voor een gezond, duurzaam en comfortabel binnenklimaat ...

Valprevent adviseert, ontwerpt, installeert en onderhoudt valbeveiliging voor de meest uiteenlopende toepassingen ...