CED Nederland B.V.

  1. Leveranciers »
  2. Verzekeringen »
  3. Vastgoedtaxaties »
  4. CED Nederland B.V.

CED Nederland B.V.

Bezoekadres
Rietbaan 40-42
2908 LP Capelle a/d IJssel
Corr.adres
Postbus 393
2900 AJ Capelle a/d IJssel
Contactgegevens
Telefoon: 010 - 284 34 34
De waardespecialist voor vastgoedmarkt
Veilig en zorgeloos kunnen wonen is belangrijk voor huurders. Maar ook voor de verhuurder, want een hoge klanttevredenheid vormt de basis voor loyale huurders. Met CED zorgt u voor excellente service rond preventie, onderhoud en bij onvoorziene schades.

CED, de waardespecialist voor woningcorporaties en vastgoedbeheerders
Een huis en interieur is veel meer dan alleen stenen en meubels: het is het thuis van de mensen die er wonen. Als woningbouwcorporatie, vastgoedbeheerder of Vereniging van Eigenaren bent u in de unieke positie om veilig en zorgeloos wonen te garanderen. Enerzijds door problemen verrassend snel op te lossen en anderzijds door met een gestroomlijnd proces ervoor te zorgen dat uw huurder geen omkijken heeft naar het verhelpen van het mankement.

Verwachtingen overtreffen
CED helpt woningcorporaties, vastgoedbeheerders en Verenigingen van Eigenaren om excellente service te bieden aan hun huurders. Service waarmee zij daadwerkelijk indruk maken en laten zien dat zij het wooncomfort van hun huurders hoog in het vaandel hebben staan. De kracht van CED is het geïntegreerde aanbod: van service meldkamer tot herstel en onderhoud. Dat maakt ons tot een full-service dienstverlener voor woningcorporaties en vastgoedbeheerders. Of liever nog, tot een waardespecialist, die tegelijkertijd de kosten voor verhuurders verlaagt en de tevredenheid van huurders verhoogt.

De waarde van loyaliteit
Lagere kosten en hogere huurderstevredenheid: dat kan door de volledige afhandeling van reparaties, preventie en kleinschalig onderhoud uit te besteden aan CED. Krijgen bewoners te maken met een mankement of onvoorziene schade – bijvoorbeeld door wateroverlast, brand of inbraak – dan volstaat één telefoontje om reparatie in gang te zetten. Binnen 24 uur is de zaak geklaard; maar het liefst staat onze hersteller al binnen twee uur voor de deur. Zo zorgen we er met onze landelijk werkende service-organisatie voor dat uw huurders veilig en comfortabel kunnen wonen.

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam?

Hoe kan ik de financiële continuïteit van mijn woningcorporatie waarborgen en tegelijkertijd mijn maatschappelijke taken ...

Bij ACQOM staat onze passie voor innovatie en duurzaamheid centraal ...

Oranjedak is één van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche ...

Wij bieden succesvolle en innovatieve oplossingen voor o.a. woningbouw, utiliteitsbouw en duurzame energie ...

Koston Isolatie, specialist in isolatie en energiebesparing ...