AVONED Trading B.V.

  1. Leveranciers »
  2. Bouw »
  3. Modulair Bouwen »
  4. AVONED Trading B.V.

AVONED Trading B.V.

Bezoekadres
Reedijk 7-O
3274 KE Heinenoord
Contactgegevens
Telefoon: 088 - 170 11 11
Bij AVONED staat onze passie voor innovatie en duurzaamheid centraal. We begrijpen dat de behoefte aan hoogwaardige huisvesting nooit stopt, en daarom zijn we er om u te voorzien van woonoplossingen die aan al uw eisen voldoen, ongeacht uw behoeften en budget.

Onze vijf gespecialiseerde divisies zorgen ervoor dat we u de best mogelijke service kunnen bieden. Ons ervaren productieteam staat garant voor hoogwaardige modulaire woonunits die aan uw verwachtingen voldoen. We verzorgen ook de aanleg van infrastructuur om u volledig te ontzorgen. Onze internationale trading divisie handelt in tijdelijke woningen voor zowel de B2B- als B2C-markt. Voor vastgoedontwikkeling werken we samen met investeerders en projectontwikkelaars om locaties te ontwikkelen die de toekomstige generaties ten goede komen. En onze financiële divisie biedt op maat gemaakte financieringsoplossingen om uw project te realiseren.

Bij AVONED draait alles om flexibiliteit en maatwerk. Onze woonunits zijn ontworpen om aan uw specifieke eisen te voldoen en kunnen gemakkelijk worden aangepast of uitgebreid wanneer dat nodig is. We nemen graag al uw zorgen uit handen, van het initiële ontwerp tot aan de oplevering. Onze focus ligt op kwaliteit en maatwerk, waarbij we uw unieke wensen omzetten in oplossingen van de hoogste kwaliteit. We denken onder andere mee om te bouwen op basis van een optimale isolatie, maar houden ook rekening met de energiebalans, waarbij de beschikbare stroomvoorziening wordt gecombineerd met eventuele PV-panelen en accu’s. Bovendien voldoen al onze woonoplossingen aan de huidige wet- en regelgeving.

AVONED gelooft in duurzaamheid en circulariteit. We gebruiken duurzame materialen en streven naar herbruikbaarheid en recyclebaarheid van onze woonunits. Al onze projecten worden in onze fabrieken gebouwd, waardoor stikstofbelasting op locatie tot een minimum wordt beperkt.
We zijn trots dat we een verschil kunnen maken in de manier waarop mensen wonen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij uw visie voor een modulair woonproject tot leven kunnen brengen. Samen bouwen we aan een duurzame toekomst waarin woonruimtes aan de behoeften van huidige en toekomstige generaties voldoen.

Foto's van AVONED Trading B.V.

Beschikbare downloads van AVONED Trading B.V.

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Een gezond, comfortabel en duurzaam binnenklimaat met de woningbouw ventilatiesystemen van Orcon ...

Ga voor het nieuwe verwarmen, verkoelen en ventileren ...

Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam?

BOB Opleiding, Training en Advies is hét opleidingsinstituut voor kaderfunctionarissen en management in de bouw ...

De GEALAN-groep is een van Europa's toonaangevende fabrikanten van pvc profielen voor ramen en deuren ...

Hernieuwbare energie voor de mensen ...