Woonstichting Vooruitgang

  1. Woningcorporaties »
  2. Zuid-Holland »
  3. Teylingen »
  4. Woonstichting Vooruitgang

Woonstichting Vooruitgang

Bezoekadres
Jan van Brabantweg 25
2171 HC Sassenheim
Corr.adres
Jan van Brabantweg 25
2171 HC Sassenheim
Contactgegevens
Telefoon: (0252) 24 10 10
Stek Wonen en Woonstichting Vooruitgang zijn per 1-07-2019 gefuseerd. Op organisatorisch vlak blijft veel hetzelfde. Echt zichtbaar wordt het pas begin 2020 bij de fusie tussen Stek/Vooruitgang en Noordwijkse Woningstichting.

Uitgebreide informatie over Woonstichting Vooruitgang

Woningcorporatie Woonstichting Vooruitgang heeft in totaal 2.502 eenheden in beheer. Dit aantal is verdeeld over o.a. sociale huurwoningen, vrije sectorwoningen, zorg eenheden, bedrijfsruimten, winkels en garages.
login
U dient aan te melden of in te loggen om gedetailleerde informatie over deze woningcorporatie in te kunnen zien.
meer
Vooruitgang is een maatschappelijk ondernemer die vanuit haar sociale betrokkenheid werkt aan een duurzame en leefbare samenleving door het in de regio ontwikkelen en aanbieden van aan wonen en woonomgeving gerelateerde producten en diensten. Wij beschouwen de mensen die om financiële of maatschappelijke redenen niet zelf in hun woonbehoefte kunnen voorzien als de primaire doelgroep. Tegelijk richten wij ons ook op de doelgroepen die bewust kiezen voor huren. Vooruitgang wil bekend staan als een sociaal betrokken, innovatieve en vooruitstrevende maatschappelijk ondernemer. Wij dragen actief oplossingen aan voor een leefbare en duurzame samenleving.

Vooruitgang is een sterke speler in de regio maar met een duidelijke lokale herkenbaarheid. Wij streven naar verregaande samenwerking om dit te bereiken. Voor de gemeente zijn wij de natuurlijke partner voor het oplossen van maatschappelijke vraagstukken en integrale gebiedsontwikkeling, ook in bestaande wijken. Vooruitgang wil actief zijn op het brede terrein van wonen en leven. Niet alleen door financiële middelen in te zetten maar ook als ‘netwerker’, als ‘spin in het web’, die oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken rond wonen en leven organiseert. Dat doet Vooruitgang bij voorkeur samen met anderen, als initiatiefnemer als anderen het laten afweten, of als katalysator om processen op gang te brengen of te versnellen.

Foto's van Woonstichting Vooruitgang

Wilt u meer gegevens inzien van deze corporatie?
Registreren
Bent u werkzaam bij deze woningcorporatie? Meld u dan nu aan voor een gratis account.
Aanmelden

Woningcorporaties in de buurt van Woonstichting Vooruitgang

De volgende woningcorporaties bevinden zich ook in de provincie Zuid-Holland:
Hier vindt u alle woningcorporaties in Teylingen

Stek

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Een crisissituatie in uw organisatie komt altijd onverwacht en is ongewenst ...

Met onze diepgaande kennis van registergoed zorgen we voor een soepele samenwerking tussen alle partners ...

Unexus ontwikkelt intelligente omnichannel software die alle communicatie afhandelt & aflevert bij de juiste personen ...

NVT Onderhoudsgroep is de ideale combinatie voor vastgoedonderhoud. Van dak tot vloer...

NEH realiseert en beheert ICT-oplossingen voor onder meer woningcorporaties, banken...

Onze experts helpen u om grip te krijgen op de uitdagingen in uw branche ...