Zuinige gevels met royale mogelijkheden

Zuinige gevels met royale mogelijkheden

Gepubliceerd op:

Vastgoedonderhoud brengt uitdagingen met zich mee. En die beginnen al bij de gevel; het gezicht van uw woning, uw kantoor of uw bedrijfspand. Kijkt u met een duurzame blik naar uw gevel, dan kiest u voor een mooie én efficiënte oplossing. Steenstrips van Caparol bieden die efficiënte geveloplossing voor renovatie en nieuwbouw. Met steenstrips als gevelafwerking kunt u op een vernieuwende manier de traditionele uitstraling van gebouwen beschermen en herstellen. Zo kunnen stads- en dorpsgezichten hun unieke, individuele karakter behouden of herwinnen.

Met gevelisolatiesystemen van Caparol levert uw gebouw opzienbarende energieprestaties. Het resultaat van een metamorfose met steenstrips als eindafwerking op een isolatiesysteem is de uitstraling van een gloednieuwe wijk met méér woongenot en lagere energierekeningen. Zo kunnen woningen met buitengevelisolatie als onderdeel van een renovatie een flinke labelsprong maken. 

Maar Caparol blinkt niet alleen uit in gevelisolatie. Het ongeëvenaarde assortiment steenstrips stelt opdrachtgevers en ontwerpers in staat om met Caparol ieder gevelidee tot in de details te realiseren. Dankzij de veelzijdige en flexibele toepassingsmogelijkheden zijn de Meldorfer steenstrips van Caparol geschikt voor ieder type gebouw, van eigentijds tot traditioneel. De veelzijdigheid van Meldorfer steenstrips is te danken aan de natuurlijke baksteenuitstraling, maar ook aan het feit dat de strips licht van gewicht en flexibel toepasbaar zijn. Gemaakt van de hoogste kwaliteit grondstoffen, vormen de steenstrips een basis voor een fraaie en duurzame gevel.

Met Meldorfer steenstrips kunt u alle kanten op. Alle steenstripmaterialen zijn te combineren met zowel geïsoleerde als niet-geïsoleerde gevelsystemen. Ook op wandplaten, schoorstenen en andere prefab-gevelelementen zijn steenstrips een perfecte eindafwerking. Met Caparol kunt u zo een complete voor- of achtergevel van een woning in één dag vervangen. Zo blijft de overlast voor de bewoners tot een minimum beperkt en zijn de woningen snel weer te gebruiken.

Caparol biedt u voor duurzaam gevelonderhoud een ruime keuze aan gevelisolatiesystemen en naast de Meldorfer steenstrips nóg een aantal mogelijkheden in vormgeving voor uw gevel. Vraag de gloednieuwe brochure aan via info@caparol.nl of bezoek onze website.

Een greep uit ons leveranciersregister

Elro Dakbedekking
Elro is al sinds 1987 specialist op en voor het platte dak. In de loop van de jaren is Elro uitgegroeid...
BDO
Hoe kan ik de financiële continuïteit van mijn woningcorporatie waarborgen en tegelijkertijd mijn maatschappelijke taken ...
Oranjedak
Oranjedak is één van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche ...