Caparol schroeft de kwaliteit van de buitenmuurverven verder op

Gepubliceerd op:

Verffabrikant Caparol heeft de kwaliteit van zijn buitenmuurverven verder aangescherpt. De producten AmphiSilan en ThermoSan brengen voortaan een verbeterde oppervlaktestructuur tot stand. De afwerklaag droogt na een regenbui sneller op en vuil krijgt nog minder gelegenheid zich aan de gevel te hechten. De buitenmuurverven van Caparol worden internationaal al sinds jaar en dag als toonaangevend beschouwd.

AmphiSilan en ThermoSan zijn allebei producten op basis van siliconenhars. Ze behoren al jaren tot de topproducten voor het afwerken van zowel sierpleisters als metselwerkgevels. De toepassing van nanotechnologie zorgt ervoor dat de gevels zichzelf reinigen en daardoor langer schoon blijven. Willem Karel, directeur van DAW NEDERLAND, zegt daarover: “De buitenmuurverven van Caparol zijn boven alle twijfel verheven. Juist daarom is het belangrijk om de lat keer op keer hoger te leggen. Opdrachtgevers verwachten steeds betere prestaties van de vakman; Caparol zorgt ervoor dat je aan die verwachtingen kunt voldoen.” De nieuwe kwaliteit van AmphiSilan en ThermoSan is uitgebreid getest. Daarbij zijn onder meer warmtebeeldcamera’s ingezet, die lieten zien dat het oppervlak van de vernieuwde producten aantoonbaar sneller droogt.

De bestaande én verbeterde buitenmuurverven garanderen een maximale kleurstabiliteit. Architect, schilder en opdrachtgever kunnen daarbij beschikken over alle 500 kleuren uit de Caparol Fassade A1 waaier. De technologie in de producten zorgt voor een duurzame en langdurige bescherming van gevels tegen invloeden van onder meer weer en verkeer.

Voor meer informatie bezoekt u onze vernieuwde website.

Een greep uit ons leveranciersregister


Aareon is Europa's grootste leverancier van software voor vastgoedbedrijven (commercieel en sociaal)...

Nu-Swift Brandbeveiliging draagt bij aan een veiliger Nederland door het leveren van een breed pakket van veiligheidsproducten ...

Facto Geo is een geodetisch ingenieursbureau met vijf locaties die zorgen voor ...