ZON

  1. Leveranciers »
  2. Energie »
  3. ZON

ZON

Bezoekadres
Spanbroekerweg 162
1715 GV Spanbroek
Corr.adres
Postbus 22
1715 ZG Spanbroek
Contactgegevens
Telefoon: 0226 - 45 08 85
Gasvrij & Gastvrij
Vastgoedeigenaren, ontwikkelaars en woningcorporaties staan de komende jaren voor een grote uitdaging: Nederland gaat ‘van het gas af’. Een hele opgave, want nog steeds wordt 95 procent van alle woningen met gas verwarmd. En dat moet op korte termijn anders. Maar hoe maak je als vastgoedontwikkelaar of woningcorporatie deze energietransitie concreet? Bij ZON hebben we daarvoor al meer dan 25 jaar een mooie oplossing.

Gasvrij: slimme oplossingen, bewezen technieken, duurzame warmte
ZON is een ervaren en hecht team van specialisten die warmlopen voor duurzame energie. Door middel van zonne-energie en lokale aardwarmte voorzien we elke dag duizenden huishoudens in Nederland op duurzame wijze van warmte, koude en groene stroom.

We zijn een zogeheten Energy Service Company (ESCo). Bij ZON leveren we namelijk niet alleen energie, maar regelen ook alles op technisch, financieel en organisatorisch vlak. We bedenken, bouwen en beheren. Dat begint met een ontwerp waarin we bewezen technieken vertalen naar een slimme oplossing voor een specifieke situatie. Hierna volgt de installatie en financiering van het klimaatsysteem, waarna we het jarenlange beheer verzorgen. Ook overnames van energiebedrijven en bedrijfsonderdelen behoren tot onze portefeuille.

Gastvrij: de relatie met onze klanten is net zo duurzaam als de energie die we opwekken
We zijn dan misschien niet de grootste, maar worden door zowel onze klanten als onze opdrachtgevers als beste beoordeeld. Zo krijgen we van onze klanten gemiddeld een negen voor onze service en duurzame oplossingen. ZON verschijnt zonder uitzondering positief in de publiciteit. In een tijd waarin consumenten zo makkelijk hun goede, maar vooral ook hun slechte ervaringen delen, zegt dat veel over onze dienstverlening.

Vanzelfsprekend zorgen onze technici er met continue monitoring en slim preventief onderhoud voor dat onze klanten niet in de kou zitten. Maar bij ZON doen we meer. Onze klimaatsystemen bedienen huishoudens namelijk voor langere tijd, vaak decennialang. Die langdurige relatie maakt ons eigenlijk een soort van buren van onze klanten. Daarom behandelen we ze ook zo. Wat dat betekent? Bij buren neem je niet alleen vlot de telefoon op, je vraagt ook hoe het gaat en je neemt de tijd om te luisteren. Op deze manier leren we waar behoefte aan is, verbeteren we onze systemen en realiseren we onze projecten met 100% duurzaamheid.

ZON is een gevestigde partij met een zonnige toekomst. We hebben al vele jaren het vertrouwen van duizenden huishoudens, ondernemende partners en gerenommeerde financiële instellingen. Hierdoor zijn we in staat om continu te blijven investeren in de groei en service van ons bedrijf. Dat is essentieel. Want bij ZON zijn we overtuigd van de grote voordelen van zonne-energie en aardwarmte. En willen we ook uw appartementsgebouwen daarvan voorzien. Zodat die broodnodige energietransitie snel een feit is en we een duurzame toekomst tegemoet gaan met optimaal comfort voor onze klanten en maximale vastgoedwaarde voor u.

John Braakman

Oprichter ZON (duurzaam sinds 1992)

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Hagemans Vastgoedonderhoud staat voor Vitaal Vastgoed. Voor woningen en gebouwen die doen waarvoor ze bedoeld ...

IsoBouw onderzoekt continu wat echt werkt in de praktijk. Door goed naar de markt te luisteren, is IsoBouw als geen ander ...

Hemmink B.V. levert producten, oplossingen en concepten van ruim 25 sterke merken ...

Willis Towers Watson (NASDAQ: WLTW) is een vooraanstaande wereldwijd opererende consultant en broker ...

Verweij Houttechniek is dé slimme systeempartner voor de zakelijke markt als het om duurzame houten ramen, deuren ...

Gasvrij: slimme oplossingen, bewezen technieken, duurzame warmte ...