vb&t vve diensten

  1. Leveranciers »
  2. Vastgoed »
  3. vb&t vve diensten

vb&t vve diensten

Bezoekadres
Vestdijk 180
5611 CZ Eindhoven
Corr.adres
Postbus 412
5600 AK Eindhoven
Contactgegevens
Telefoon: 040 - 269 69 92
vb&t vve diensten is een grote speler op de Nederlandse markt op het gebied van het beheer van Verenigingen van Eigenaars met vestigingen in Maastricht, Eindhoven, ’s-Hertogenbosch,  Arnhem, Utrecht, Den Haag, Winterswijk en Enschede.

Wij zijn sterk verbonden aan de corporaties. Niet alleen dankzij het grote aantal Verenigingen van Eigenaars dat wij beheren waaraan diverse corporaties als groot eigenaar aan verbonden zijn, maar ook door het omvangrijke netwerk dat Hans van de Ven en Joost Driehuizen binnen de corporatie wereld hebben opgebouwd.

Dankzij deze brede ervaring weten wij wat er speelt binnen Verenigingen van Eigenaars. U kunt het dagelijks beheer daarom met een gerust hart aan ons overlaten. Wij voeren niet alleen uit, wij spelen ook proactief in op te verwachten ontwikkelingen. Dat doen wij met een team van enthousiaste  accountmanagers (vve managers), vakkundige technisch adviseurs en nauwgezette financieel medewerkers. Uiteraard in samenwerking met u als eigenaar en lokale servicepartijen.

SLIM Beheer

Naast onze reguliere dienstverlening voeren wij ook het label SLIM Beheer. SLIM Beheer is specifiek gericht op professioneel totaalbeheer van kleine VvE’s.

Standaard diensten vanuit een solide basis.
Laagdrempelig en betaalbaar.
Interactief en efficiënt gedigitaliseerd.
Management van A tot Z.

Kortom: SLIM!

Wij bieden hiermee compleet VvE-beheer voor verenigingen van tot maximaal tien appartementsrechten. Van administratie & VvE-management tot onderhoud & schadeafhandeling. Op ieder moment inzichtelijk via het SLIM Digitaal Dossier. Betrouwbaar en professioneel.

Bent u geïnteresseerd dan kunt u via de website www.slim-beheer.nl efficiënt en snel alle informatie over deze nieuwe dienst vinden en direct een aanvraag indienen. Zorgeloos woongenot zonder onaangename verrassingen? SLIM Beheer maakt het voor iedere vereniging betaalbaar!Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Contact Center
Social Media
Telefonie

Verweij Houttechniek is dé slimme systeempartner voor de zakelijke markt als het om duurzame houten ramen, deuren ...

Onze advocaten huur- en onroerend goedrecht adviseren en procederen over juridische kwesties...

Zehnder Group Nederland houdt zich sinds jaar en dag intensief en succesvol bezig met uitgekiende oplossingen ...

Valprevent adviseert, ontwerpt, installeert en onderhoudt valbeveiliging voor de meest uiteenlopende toepassingen ...