ThermoNoord

ThermoNoord

Bezoekadres
Tolhûsleane 7
8401 GA Gorredijk
Contactgegevens
Telefoon: 0513 - 46 99 99
ThermoNoord is opgericht in 1979 en maakt sinds 2002 deel uit van de Plieger-groep.

De hoofdvestiging van ThermoNoord staat in Gorredijk. De nevenvestigingen staan in Groningen, De Goorn, Putten, Veghel en Gorinchem. ThermoNoord telt bijna 100 medewerkers.

We zijn thuis in vele branches en zijn de laatste jaren uitgegroeid tot specialist op het gebied van airconditioning, warmwater en luchttechniek.

De klimaatafdeling van ThermoNoord is o.a. distributeur van het fabrikaat Fujitsu airconditioningsapparatuur. Wij werken samen met diverse partners. Dit resulteert in een landelijke dekking qua service- en reparatiewerkzaamheden.

ThermoNoord Producten
ThermoNoord voert een assortiment van A-merken. Producten van uitstekende kwaliteit zijn een voorwaarde voor een probleemloze verwerking door de installateur. Naast hoogwaardig materiaal is met name ook de beschikbaarheid een vereiste voor de installateur. ThermoNoord zekert in samenwerking met leveranciers de voorraadbeschikbaarheid om u een zo kort mogelijke levertijd te kunnen bieden. Het assortiment is verdeeld in vijf productgroepen:

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Kiwa Technology is een internationale dienstverlener en kennispartner in de energie- en waterketen ...

In ruim 80 jaar is Remeha uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met ruim 500 medewerkers ...

Gespecialiseerd in warmtetechniek, warmwatertechniek, klimaattechniek en airconditioning ...

BSH Huishoudapparaten B.V. is in Nederland verantwoordelijk voor de marketing, sales en service van de huishoudapparaten ...

Fermacell BV, onderdeel van Xella International GmbH, is actief op de internationale bouwstoffenmarkt ...

Serviceorganisatie voor Dagelijks, Planmatig en Preventief Kozijnonderhoud ...