Solesta BV

  1. Leveranciers »
  2. Energie »
  3. Zonneboilers »
  4. Solesta BV

Solesta BV

Bezoekadres
Kerkenbos 10-115
6546 BJ Nijmegen
Contactgegevens
Telefoon: 024 - 354 04 65
Het verduurzamen van sociale huurwoningen
Woningcorporaties willen de woonlasten beperken en meer wooncomfort voor de huurders. De gestelde duurzaamheidsdoelstelling behalen, het energielabel verbeteren en de CO2-uitstoot verlagen. Solesta biedt zonne-energieoplossingen voor het verduurzamen van je vastgoed.

Door slimme combinaties te maken met bijvoorbeeld warmtepomp en/of zonnepanelen zorgt Solesta voor een optimaal besparend systeem. Dit is vooral door de lage aanschafprijs in projecten (nu onder €1000,00 incl ISDE subsidie, BTW en installatie) erg interessant voor alle woningcorporaties.

Wil je ook een optimaal rendement behalen? Neem dan nu contact op en we geven je advies op maat.

Waarom kies je voor een Solesta zonneboiler?

Hoog rendement
Je wilt de woonlasten beperken en meer wooncomfort voor de huurders. De gestelde duurzaamheidsdoelstelling behalen, het energielabel verbeteren en de CO2-uitstoot verlagen. Solesta biedt zonne-energieoplossingen voor het verduurzamen van je vastgoed. De Solesta zonneboiler bespaart ongeveer 50% op de energiekosten voor het verwarmen van tapwater. Bespaar nu. Kies voor een groener energielabel, een korte terugverdientijd en een hoog rendement.

Rendabel systeem
De Solesta zonneboiler is een duurzame zonne-energieoplossing. Er wordt geen glycol gebruikt, je controleert alleen jaarlijks het waterniveau. Dat maakt de zonneboiler bijna geheel onderhoudsvrij. De zonneboilers hebben een terugloopprincipe. Zo heb je geen kans op schade bij bevriezing of oververhitting. Door de doorstroom in het opslagvat is er bovendien geen kans op legionella. De zonneboiler past op iedere ketel. Omdat we zeker zijn van ons product krijg je 10 jaar garantie op alle componenten.

Een combinatiesysteem
De collector van de Solesta zonneboiler geeft vier keer meer vermogen per m2 dan een zonnepaneel. Daarom adviseren wij om eerst de Solesta zonneboilers te plaatsen en het resterende dakoppervlak op te vullen met zonnepanelen. Dit levert het hoogste rendement op. Solesta levert deze combinatiesystemen met PV-zonnepanelen en/of warmtepomp.

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Intergas Verwarming behoort in Nederland tot de toonaangevende producenten van HR-ketels...

Mobiel parkeren via sms, app en internet!

Jan Snel Group BV is marktleider in de Benelux op het gebied van modulaire bouwoplossingen ...

Dankzij onze brede ervaring weten wij als geen ander wat er speelt binnen Verenigingen van Eigenaars ...

Alle comfort van de wereld voor bewoner én beheer ...

ATAG Benelux is één van de grootste en belangrijkste spelers in de Benelux ...