Solesta BV

  1. Leveranciers »
  2. Energie »
  3. Zonneboilers »
  4. Solesta BV

Solesta BV

Bezoekadres
Kerkenbos 10-115
6546 BJ Nijmegen
Contactgegevens
Telefoon: 024 - 354 04 65
Het verduurzamen van sociale huurwoningen
Solesta is uw betrouwbare partner in verduurzaming van woningen. Wij leveren al meer dan 10 jaar zonneboilers, zonnepanelen en warmtepompen. Samen met u stellen we het meest rendabele systeem samen. Vaak is dit een combinatie van een zonneboiler en zonnepanelen. De zonneboiler produceren we zelf in Nijmegen.

Het boilervat is zeer compact en past in praktisch elke woning. In samenwerking met installateurs en aannemers plaatsten wij al duizenden systemen op en in woningen van woningcorporaties. Binnen een halve dag is een woning van ons systeem te voorzien. We leveren ondersteuning waar dat welkom is aan installateurs, en via toegankelijke informatiepakketten ook aan huurders. Samen met u bieden we de beste oplossing in verduurzaming!

Waarom kies je voor een Solesta zonneboiler?

Maak de sprong met zonneboilers
Het is de opgave waar u nu voor staat: uw woningvoorraad in een hoog tempo verduurzamen, naar een zo optimaal mogelijke energie-index. Met techniek die betrouwbaar is, geen enorme investeringen vergt en past in het streven om minder afhankelijk te worden van aardgas. Hiervoor moet u de Solesta zonneboiler hebben.

Een zonneboiler scheelt een huishouden ongeveer de helft van het gasverbruik voor warm water. Dit is de meest duurzame en goedkoopste manier om de sprong te maken naar een veel gunstigere energie-index. Zeker met de ISDE subsidie regeling.

Waarom Solesta zonneboiler
  • Zet grote stappen in het verduurzamen van uw woning bestand, zonder grote investeringen
  • Ons boilervat past in praktisch elke woning
  • De installatie is onderhoudsvrij en bestand tegen vorst
  • Een snelle aansluiting op de bestaande warmwatervoorziening
  • De energetische waarden van een zonneboiler is hoger dan die van een zonnepaneel. Hierdoor maakt u eerder een labelsprong
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, dan komen we graag geheel vrijblijvend langs voor een degelijk en betrouwbaar advies!

Foto's van Solesta BV

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Hoe kan ik de financiële continuïteit van mijn woningcorporatie waarborgen en tegelijkertijd mijn maatschappelijke taken ...

Fito Products BV, specialist in de verkoop van brandpreventieproducten.

Daikin is wereldwijd toonaangevend in de markt voor klimaatsystemen en zet zich als bevlogen marktleider in ...

Onze experts helpen u om grip te krijgen op de uitdagingen in uw branche ...

Dakdekkers van Kewodak staan al meer dan dertig jaar bekend om hun ervaring, service en kwaliteit. Wij denken in oplossingen ...

BSH Huishoudapparaten B.V. is in Nederland verantwoordelijk voor de marketing, sales en service van de huishoudapparaten ...