SOLARWATT B.V.

  1. Leveranciers »
  2. Solar »
  3. SOLARWATT B.V.

SOLARWATT B.V.

Bezoekadres
De Prinsenhof 1.05
4004 LN Tiel
Contactgegevens
Telefoon: 0344 - 76 70 02
SOLARWATT is marktleider in glas-glas zonnepanelen en een van ‘s werelds grootste leveranciers van elektriciteitsopslag. Het bedrijf werd opgericht in 1993 en heeft zijn hoofdkantoor in Duitsland. Het bedrijf heeft wereldwijd meer dan 300 medewerkers in dienst en werkt samen met internationale organisaties als BMW, Bosch en E.ON. SOLARWATT is voor bijna 100 % in handen van Stefan Quandt, tevens grootaandeelhouder van BMW. Middels een hechte samenwerking met BMWi heeft SOLARWATT een van de meest geautomatiseerde en innovatieve fabrieken ter wereld. De volledige productie wordt uitgevoerd door slimme robots die zorgen voor een constante productie van hoge kwaliteit. Bovendien zijn alle onderdelen zorgvuldig op elkaar afgestemd. Alleen een goed gecombineerd zonne-energiesysteem levert immers de hoogste opbrengst op! Meer over SOLARWATT.

SOLARWATT maakt decentrale energieoplossingen voor consumenten en bedrijven. Uniek daarbij is dat onze glas-glas zonnepanelen, de MyReserve thuisaccu en ons slimme energiemanagementsysteem bij elkaar één geïntegreerd systeem vormen. Dit complete zonne-energiesystemen van de marktleider in de zonne-energiemarkt bied een op maat gesneden oplossing. De componenten, zonnecollectoren en het montagesysteem sluiten naadloos op elkaar aan. De glas-glas of glas-folie zonnepanelen van SOLARWATT zijn geschikt voor platte en hellende daken of in plaats van dakpannen als een geïntegreerd zonnepaneelsysteem.

Zie ook: HET SOLARWATT CONCEPT: CORPORATIES VERDUURZAAMD

Foto's van SOLARWATT B.V.

Beschikbare video van SOLARWATT B.V.

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Met veel ervaring verzorgen wij al sinds 1911 soepel het schadeherstel en schademanagement van onze relaties ...

Goede ventilatie is onmisbaar voor een gezond binnenmilieu. Breijer Ventilatietechniek is al meer dan 25 jaar ...

Het optimaliseren van bedrijfsprocessen, met als doelstelling het verhogen van...

Revoort maakt ruimte voor Woningcorporaties ...

Als ‘total-solution provider’ is Caleffi een voortrekker in de ontwikkeling en de productie ...

Duco, een toonaangevend producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen ...