HRsolar B.V.

HRsolar B.V.

Bezoekadres
Leehove 4
2678 MC De Lier
Contactgegevens
Telefoon: 0174 - 52 33 03
HRsolar B.V. is een Nederlandse fabrikant van zonnewarmte systemen. HRsolar wil de zon verbinden met haar innovatieve technologie om elke Nederlandse woning een fossielvrije energievoorziening te geven. Hiervoor ontwikkelt en produceert ze zonne-energiesystemen, die een belangrijke rol spelen in de energietransitie.

Bijna alle producten worden in De Lier ontwikkeld, geproduceerd en geassembleerd. Ze kenmerken zich door:
  • Hoogste rendement in Nederland
  • Hoogste energieopbrengst per m2 dak
  • Tot 60% besparing op energie voor tapwater
  • Geruisloos
  • Esthetisch ontworpen
  • Plug & play installatiegemak
  • Futureproof; voorbereid op volledig gasloos met warmtepompboiler
  • Onderhoudsvrij, zonder degradatie
  • Levensduur 25 jaar
  • Accufunctie zorgt voor minder pieken in elektriciteitsverbruik
Opgave woningcorporaties
Corporaties staan voor de opgave hun woningvoorraad  te verduurzamen en moeten daarnaast nieuwbouw realiseren. Ze moeten energieneutraal, klimaatbestendig en circulair gaan werken. En dat moeten ze in een fors tempo doen. Zonnewarmtesystemen zijn een belangrijk onderdeel in de energietransitie en in de CO2 reductie en zorgen voor een structurele verlaging van de energiekosten.

Zonnewarmte als onderdeel van de verduurzamingsopgave
Energie is niet langer een kostenpost, maar een integraal onderdeel van duurzaam vastgoedbeheer. HRsolar adviseert woningcorporaties daarom graag bij het realiseren van het meest optimale energiesysteem. Door onze jarenlange expertise met de ontwikkeling van zonthermische systemen en gedreven door innovatie, kunnen we corporaties ondersteunen bij dimensionering en engineering. HRsolar kan door haar innovatiekracht en eigen productiecapaciteit, naast de bestaande complete zonneboiler sets, ook op specificatie systemen samenstellen voor grotere renovatie- en nieuwbouw projecten.


Project Energiedaken  Ressort Wonen

Innovatie wordt beloond
Om aan te sluiten bij de grote vraag naar zonnepanelen hebben wij de Nero zonnecollector ontwikkeld. Deze collector heeft exact dezelfde afmetingen als een zonnepaneel en kan daardoor naadloos worden toegepast met zonnepanelen op het dak. De collector is Full Black, hierdoor heb je op het ‘energiedak’ geen hoogte- en kleurverschil meer in combinatie met zonnepanelen.

Toekomstbestendig is gasloos
De visie van HRsolar en de modulaire opbouw en ontwikkeling van haar producten zorgen, afhankelijk van haalbaarheid en doelstelling het project, voor een directe of gefaseerde overgang naar 100% gasloos.


Configuratie full electric met warmepompboiler. Ook installaties zonder warmtepomp zijn mogelijk bij woningen die werken met aanvullende elektrische verwarming en de hoogste isolatiegraad.

Onze installaties zijn zo ontworpen dan we het rendement door intelligente besturing en applicaties optimaal kunnen blijven afstemmen op de warmtevraag.  Hierdoor verhogen we gelijktijdig het comfort voor de gebruiker én de energieopbrengst zonder aanpassingen aan de technische installatie.

Meer weten, neem dan contact op met Jeroen Prinsen via jeroen@hrsolar.nl of
06-30610189

Beschikbare video van HRsolar B.V.

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


STORAX B.V. is al meer dan 40 jaar de meest complete mattenindustrie met productie in Nederland ...

Drempels en hoogteverschillen belemmeren ouderen en mensen met een handicap in hun mobiliteit ...

WEBO produceert houten kozijnen, prefab elementen en componenten, voor woningbouwprojecten ...

Het duurzaam inrichten van uw buitenruimte met producten die uitblinken in functionaliteit en vormgeving ...

Wij verbinden bestaand en nieuw vastgoed met BIM in de beheerfase ...

Nu-Swift Brandbeveiliging draagt bij aan een veiliger Nederland door het leveren van een breed pakket van veiligheidsproducten ...