House-liner BV

  1. Leveranciers »
  2. Renovatie »
  3. House-liner BV

House-liner BV

Bezoekadres
Huiskensstraat 54
5916 PN Venlo
Contactgegevens
Telefoon: 077 - 321 90 00
Wilt u één aanspreekpunt die de meest economische en kwalitatieve oplossing biedt voor uw leidingproblemen?  Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Als woningcorporatie hebt u het beheer over alle rioolleidingen in een complex. Wanneer leidingen gebreken vertonen wordt actie van u verwacht. Of het nu gaat om standleidingen, afvoerleidingen, grondrioleringen of ventilatiekanalen, bij traditioneel vernieuwen is overlast niet uit te sluiten. Inherent aan traditioneel vervangen van riolering is het hak- en breekwerk en een lange doorlooptijd. Met House-liner BV schakelt u dé specialist in op het gebied van leidingrenovatie. Wij beschikken over alle renovatietechnieken die mogelijk zijn. Deze technieken zijn sneller, geven minder overlast en zijn vaak veel goedkoper dan de traditionele manier van renoveren.

House-liner BV heeft innovatieve renovatiesystemen (house-liner® en spray-liner®) die het mogelijk maken om uw afvoerleidingen te renoveren zonder de gebruikelijke overlast van hakken en breken. Deze technieken hebben zich in de afgelopen 10 jaar meer dan bewezen. Het is zelfs mogelijk leidingen met een binnendiameter vanaf 34 mm te renoveren.

Welke oplossing
Voor iedere specifieke situatie wordt gekeken welke techniek of combinatie van technieken het beste toepasbaar is. Onze meer dan 10-jarige renovatie-ervaring en de vakkundige medewerkers zorgen ervoor, dat renovaties binnen het budget en binnen de gestelde termijn uitgevoerd worden.
Bij ons bent u aan het juiste adres voor het renoveren van standleidingen, grondleidingen en afvoerleidingen maar ook voor andere leidingen waaronder o.a. mechanisch ventilatiekanalen en shuntkanalen.

Kwalitatieve en innovatieve leidingrenovatietechnieken
House-liner leidingrenovatie heeft een tweetal renovatietechnieken waardoor het mogelijk is om vanaf het afvoerpunt (bijv. de wastafel) tot aan het gemeentelijk riool de leiding waterdicht te maken zonder hak- en breekwerk.

Door onze werkwijze kunt u rekenen op een kwalitatief goed eindproduct waarop wij 10 jaar garantie geven. De verwachte levensduur bedraagt minimaal 50 jaar.

De spray-liner® techniek is een eigen ontwikkelde en gepatenteerde spray-methode. Hiermee kunnen (afvoer)leidingen met een binnendiameter vanaf 34 mm gerenoveerd worden. Het is ook mogelijk deze techniek toe te passen bij renovatie of reparatie van standleidingen.

Één partij voor alle werkzaamheden
House-liner BV is bekend met de wijze waarop woningcorporaties werken. U wilt een aanspreekpunt voor alle werkzaamheden! Wij kunnen voor u het gehele werk onder onze hoede nemen; van communicatie naar bewoners tot de uiteindelijke eindinspectie nadat de werkzaamheden afgerond zijn. Door onze projectadministratie wordt u gedurende de werkzaamheden up-to-date gehouden omtrent de voortgang.

Neem contact met ons op!

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


REC biedt zonnepanelen die ideaal zijn voor commerciële daken ...

Kies je voor Ferlem, dan kies je voor duurzaamheid, circulariteit, nul-op-de-meter ...

DLR Adviesgroep is uw adviseur in liften, roltrappen, gevelonderhoudsinstallaties én deuren ...

Onze experts helpen u om grip te krijgen op de uitdagingen in uw branche ...

Zwamtotaal heeft grip op al uw zwamproblemen en andere houtaantasters ...

In ruim 80 jaar is Remeha uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met ruim 500 medewerkers ...