Crew-B

Crew-B

Bezoekadres
Wegalaan 60
2132 JC Hoofddorp
Corr.adres
Koegelwieck 48
2134 XX Hoofddorp
Contactgegevens
Telefoon: 085 - 06 00 190
Wij verbinden bestaand en nieuw vastgoed met BIM in de beheerfase.

De visie van Crew-B is duidelijk: “Het verduurzamen en automatiseren van de exploitatie fase van bestaand vastgoed”. Dit doen wij aan de hand van BIM (Building Information Model). Hierbij staat het model centraal en wordt alle beschikbare informatie van een asset op een plek gebonden.

Overzicht en inzicht in uw gebouw(en)
CREW-B biedt overzicht en inzicht in uw gebouw(en). Offertes van aannemers kunnen in BLDNG360 met een druk op de knop worden gecontroleerd. Hierdoor zijn vele werkvoorbereiders niet meer nodig en kan er gigantisch worden bespaard op nieuwbouw en verbouwingen. Met sensoren kunnen temperaturen, de luchtkwaliteit en het aantal personen in een ruimte worden gemeten. Hierdoor kan ook aanzienlijk worden bespaard op stookkosten, schoonmaakkosten en ziekteverzuim door personeel. Incidenten kunnen worden verwerkt waardoor uw facility afdeling nog efficiënter te werk kan gaan. Dit alles en nog veel meer, allemaal vanuit uw 3D informatiemodel.

Inmeten
Voordat er een model wordt gemaakt kan het nodig zijn dat er ingemeten moet worden. Het inmeten gebeurt uiteraard met uiterste precisie en wordt op twee manieren gedaan. Er wordt ‘ouderwets’ ingemeten met een rolmaat en daarnaast maken wij gebruik van een laserscanner. Dit laatste resulteert in een zogeheten point cloud.

Modelleren
Op basis van de point cloud modelleren wij een 3D informatiemodel. Er wordt hierbij gewerkt met ILS standaarden en tekenafspraken die zijn opgesteld door de grote bouwers van Nederland. Crew-B is op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent BIM en maakt gebruik van de nieuwste software.

Beheren
Als het model gebouwd is kunnen we beheren. Tijdens de beheerfase, waarbij gebruik gemaakt wordt van het platform BLDNG360, valt de grootste winst te behalen op het gebied van kosten en efficiëntie. In BLDNG360 kunnen tekeningen, hoeveelheden, het 3D-model, sensoren etc. worden bekeken. De facility afdeling van onze opdrachtgever kan vanuit een 3D-omgeving het gebouw beheren.

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


MVGM is dé vastgoedregisseur en neemt de regie van de vastgoedportefeuilles van haar opdrachtgevers uit handen ...

Hofmeier is business partner voor financiële en organisatievraagstukken. Onze missie: organisaties helpen om hun ambities ...

Aareon is Europa's grootste leverancier van software voor vastgoedbedrijven (commercieel en sociaal) ...

Xemex is een leverancier van slimme meetcommunicatiehubs ...

Dé meest ervaren en vernieuwende trainer in liften, roltrappen, gevelonderhoudsinstallaties én dakveiligheid ...

Jan Snel Group BV is marktleider in de Benelux op het gebied van modulaire bouwoplossingen ...